Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mennyire igazak ezek egy...

Mennyire igazak ezek egy skorpióra?

Figyelt kérdés

Tapasztalataid alapján pontozz 1-5ig. 1 -egyáltalán nem, 5 - nagyon jellemző.

szenvedélyes

intuitív

érzékeny

érzelmes

maximalista

titkolózó

átlát mindenkin

vonzó

mártír

manipulatív

melankolikus

fekete-fehér látásmód

2021. jan. 9. 22:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Azt,hogy mennyire lát át másokon,nem tudom.Talán semennyire.Különben nem csalódna annyit másokban."

Pedig átlát, nagyon is, "erős intuitív képesség" jellemzi és "mindig az érdekli, ami a dolgok mélyén van", tehát az emberekben is a végső mozgatórugókat és jellemvonásokat keresi.

A csalódásai inkább csak a szenvedélyessége miatt fordulnak elő, mivel a nagy mélység nagy érzelmi amplitúdókilengésekkel is együtt járnak...

A "mártír" nem minden Skorpióra jellemző, arra nem adnék csak egy 3-as átlagot.

A "vonzó" nagyon találó, nem láttam még olyan Skorpió nőt, aki ne lett volna valamiért különlegesen vonzó és tündéri...

2021. jan. 10. 08:30
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Skorpio vagyok. Minden 5, kiveve:

Maximalista (3-4) martir (0), melankolikus (2).

2021. jan. 10. 11:23
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

Skorpió vagyok és mindegyik teljes mértékben igaz rám!

Maximalistáról annyit, hogy ha kudarc ér behúzom a kézi féket, de nagy általánosságban, ha fejembe veszek valamit minden áron véghez viszem.

2021. jan. 11. 01:08
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Egész jól stimmel minden, de a mártírság távol áll tőlem.

Nem vagyok manipulatív és bár némi ösztönösséggel ráérzek, mi mozgatja a másikat,de nem nagyon tudok bánni az emberekkel, ezért gyakran csalódok.

A lázadozót kihagytad :D

2021. jan. 11. 13:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem voltak skorpió osztálytársaim, unokatestvérek között is előfordul néhány. Azt tudom mondani,így külső megfigyelőként, hogy nagyvonalakban igazak. Persze, vannak eltérések. Némelyik érzékenyebb, mint a másik idk. Az első négy szerintem 5. Azok teljesen. Maximalista,előfordul közöttük, de nem univerzális, szerintem 4.Titkolozóak,ezt nem tudom, szerintem nem vagy max. eltitkolják, hogy azok. A mártír, igen. Kemény 4. Manipulatív 5,fekete feh latasmód szerintem 4,a melankolikus 3. Érdekes, hogy a skorpiókkal nem tudok nem összeveszni. Persze mindegyikről utólag derült ki, hogy skorpió. Ha igaz rájuk a jellemzés, akkor ezek kicsit gyerekes jellemvonások, de mindegy. Remélem segítettem! :)
2021. jan. 11. 16:00
 16/17 anonim ***** válasza:
45%
Igaz mind
2021. jan. 12. 14:56
 17/17 anonim ***** válasza:
46%

Hogy itt mennyi hanyag válaszoló van...

Emberek! Szegény kérdező világosan leírta: minden egyes tulajdonságot 1-5ig pontozzunk, amiket felsorolt. Ennyire hiánycikk ma már a szövegértés? Tisztelet a kivételnek, akik pontoztak rendesen!

Szóval:

Szenvedélyes: 3

Intiutív: 4

Érzékeny: 5

Érzelmes: 5

Maximalista: 3

Titkolózó: 5

Átlát mindenkin: 3 (azért csak ennyi, mert nem mindenkin lát át, mivel ha az ember nem tárja ki neki a dolgait akkor lehetetlenség egy skorpiónak is megtudni azt amit én nem akarom hogy megtudjon)

Vonzó: 2 (akinek bejön a fura, feszült és kiegyensúlyozatlan kisugárzás, annak nagyon vonzó tud lenni, de ez ritka)

Mártír: 5 (ha nem úgy történik valami ahogy akarják, akkor képesek felrobbani az idegtől és magukat áldozatként előadni)

Manipulatív: 3 (egy erősebb emberrel és jeggyel szemben hatástalanok, hiába próbálkoznak. Azonban egy gyengébb embert simán.)

Melankólikus: 5

Fekete-fehér látásmód: 5

2021. jan. 13. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!