Mindegyik Rák nehezen jönn ki a skorpioval?
Figyelt kérdés
2021. jan. 1. 00:59
1/7 anonim válasza:
Mindenkivelnehezen jön ki, aki nem ad neki igazat.... Tök mindegy milyen jegy. Rákból a nő nem különösen problémás
2/7 anonim válasza:
Rák pasi skorpió nővel nem jön ki.
3/7 anonim válasza:
Skorpió vagyok, dolgoztam együtt Rákokkal. Nekem nem volt probléma, hisz mindkettő vízjegy.
4/7 anonim válasza:
Rák vagyok, apám Skorpió: vannak villongások.
Munkatárs nőben ugyanazon a napon született, mint Apám: utáljuk egymást...
5/7 anonim válasza:
Anyósomék: skorpió nő - rák férfi = elváltak
A nagyszüleim: rák nő - skorpió férfi = elváltak
6/7 anonim válasza:
A skorpió senkivel sem jön ki. :D Elviselhetetlen, produkálja magát, okosabb mint a sokéves átlag és képtelen ész érvekkel működni.
Oroszlán
7/7 anonim válasza:
Egy ismerősöm is skorpió. Életemben nem találkoztam még egy ilyen sunyi, kétszínű nővel mint ő. Kihasznál, ha meg kiáll magáért az ember, a "barátságot" azonnal le is zárja, mert nincs haszna belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!