Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért utálja mindenki szegény...

Miért utálja mindenki szegény Rák csillagjegyűeket mikor olyan jóságosak és békések?

Figyelt kérdés

2020. dec. 27. 19:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%

Aha, nem tudom hol. A rak ismerosom tenyleg josagos, a csaladjaval.

De amugy egy rosszindulatu, poffeszkedo, bunko fax, aki istennek kepzeli magat, es ott szur ahol csak lehet.

2020. dec. 27. 19:29
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
Én nem utálom őket.Volt velük kapcsolatom.Amit nehezen viseltem velük kapcsolatban az az hogy hamar megsértődnek és ha valamit nem úgy csináltam ahogy nekik tetszett akkor abból brutális sértődés lett.Egy idő után nem adhattam magamat mert pontosan tudtam hogy mi következne.Kétszer megkellett gondolnom hogy mit teszek vagy mondok.Ha nem így tettem volna jött volna a lelki terror.
2020. dec. 27. 19:32
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

"jóságosak és békések":

Rák vagyok, és pont ezért utálnak. Alapvetően jóindulatú vagyok, segítőkész, de aki figyel, élelmes, pont ezt használják ki bennem.

Békések? Alapvetően igen, de vannak érzelmi viharjaim, amit nem mindenki tud hova tenni, hogy épp miért is van ez. Sokáig tűrök, nem mondok semmit, majd egyszer csak robbanok, akkor minden előjön. Ez egy rossz szokásom, mert olyan is kap ilyenkor, aki nem ezt érdemelné. És azért sem, jó, mert nem fair "játék" ez: a bajt akkor kellene kezelnem, amikor jön.

2020. dec. 27. 19:34
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
Az én drága rák havernőm pedig nagyon irigy volt arra akinek jobban ment vagy csinosabb volt tőle.Feltudott volna robbani ilyenkor!Úgy volt vele ha neki szar másnak is legyen az.De ha neki sikerült valami akkor szép és jó volt minden számára.Nagyon irigy volt bárkire vagy bármire.Bosszúálló és irigy.Keményen.
2020. dec. 27. 19:35
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
2. Akkor neked is van bajod veluk. Amiket leirtal pont eleg indokok arra egy embernel, hogy az ehhez hasonlokat elkeruljek.
2020. dec. 27. 19:38
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen de nem utálom őket ezt nem mondanám. 2-es voltam.
2020. dec. 27. 19:41
 7/21 anonim ***** válasza:
67%
Én nem ilyennek ismerem őket(2-t).
2020. dec. 27. 20:00
 8/21 anonim ***** válasza:
82%
a nagyanyám rák volt, amennyi lelki defektet okozott a fazságaival, hát...
2020. dec. 27. 20:00
 9/21 anonim ***** válasza:
84%

Egyik típust sem utálják többen, mint a másikat, amennyiben tudatosan létező személyről beszélünk.

Ösztöni üzemmódban mindenki mérgező.

A Rák is manipulatív érzelmi zsarolóvá válik az alsó szinten, aki folyamatosan csak védekezik, mégpedig támadással.

2020. dec. 28. 01:44
 10/21 anonim ***** válasza:
56%

Ismerek pár rákot. Előre nagyon cukik, kedvesek, azthiszed, hogy a legcsendesebb emberek. De amikor egyszer megismered őket, kibontakoznak és megmutassák igazi énüket, vagyis azt az utálatos, hazug és kétszínű énüket. A viselkedésükkel mindenkit elriasztanak maguktól, egyik rák ismerősöm 2 év alatt mindenkit elvesztett aki volt neki, mivel annyira hátbaszúrta, aztán még nekem sírt, hogy nem érti miért hagyja el mindenki.

Ez szerintem a rákok legtöbbjére igaz. Nagyon is. De persze vannak akikre nem. Nem csak a nap jegy határozza meg egy ember egész személyiséget és viselkedését.

2020. dec. 28. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!