Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek valaki miért...

Szerintetek valaki miért születik szegény családba?

Figyelt kérdés
Mit követhetett el előző életébe? Vagy mi lehet az oka?
2019. aug. 17. 19:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
41%
Nem mi választjuk ki hogy hova születünk :D
2019. aug. 17. 19:24
 2/17 A kérdező kommentje:
Tudom. Engem az ok érdekelne. Mindennek oka van. Előző életében lopott vagy mi? Azért született le most szegénynek?
2019. aug. 17. 19:25
 3/17 Klau97hun ***** válasza:
24%
Annak is oka lehet ezekszerint hogy ilyen ostoba kérdést teszel fel 🤐 apokalipszis szagot érzek
2019. aug. 17. 19:27
 4/17 anonim ***** válasza:
33%
A kulcs a SZERINTETEK szóban rejlik mert az csupán tipp . Szerintetek hány milliárd csillag van ? Hmmm . Mindenre van vålasz itt van pár lehet vissza élt dolgokkal , ki akar törni a csúcsra és kipróbálja a fokozatokat , ez jutott neki , sosem volt csoresz de most az .....
2019. aug. 17. 19:29
 5/17 anonim ***** válasza:
15%
Nincs előző élet, ahogy következő sincs, mivel az élet folyamatos és állandó. Nem az egóknak van lelke, hanem a léleknek van milliónyi teste. Ha te meg is halsz, az Univerzum ugyanúgy tovább él, tehát nem végső soron nem halt meg semmi. Ahogy a rózsa egy szirmának elvesztése se okozza a rózsa vesztét. Ez az egység, amit csak úgy tapasztalhatsz meg, ha függetleníted magad az elmédtől, és ezáltal felismered, hogy az "ÉN" csak egy illúzió, amit az elme hoz lére a gondolkodás által.
2019. aug. 17. 21:53
 6/17 anonim ***** válasza:
73%
Engem is érdekel a téma
2019. aug. 17. 23:15
 7/17 ******?! ***** válasza:
75%
Talán a karma? Valszeg a következő életemben totál szegény leszek, de hogy őszinte legyek nem igazán értékelem a pénzt... Talán meg kéne tapasztalom a szegénységet?
2019. aug. 17. 23:15
 8/17 anonim ***** válasza:
84%
Mert nem csak gazdag emberek vállalnak gyereket.
2019. aug. 17. 23:38
 9/17 anonim ***** válasza:
63%
Szóval a logikád alapján valaki azért születik szegény családba, mert mondjuk tömeggyilkos volt, vagy mi? Ne beszélj hülyeségeket... Az ok, hogy a szülők ostobák voltak, vagy csak magukra gondoltak. Hisz valósíznűleg nem tudnak valamilyen jó körülmények közt felnevelni egy gyereket...
2019. aug. 18. 00:59
 10/17 anonim ***** válasza:
60%
Mert a szegény emberek szeretnek úgy gyereket csinálni hogy azt se tudják miből fogják felnevelni.
2019. aug. 18. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!