Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegyet utáljátok...

Melyik csillagjegyet utáljátok a legjobban és miért? Melyik a kedvencetek?

Figyelt kérdés

2020. dec. 27. 15:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Az ikreket “utálom” a legjobban. Kétszínűek, állandóan jár a szájuk, megbízhatatlanok, felszínesek.

A kedvenceim: oroszlán, bak

2020. dec. 27. 21:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A rákokat és a skorpiókat ki nem állhatom,túlérzékenyek,erőszakosak,manipulativak, állandóan sajnáltatják magukat, szűkszavúak úgyhogy nekem ez nem jön be 😃

A mérleg a kedvencem mert olyan kis aranyosak,sokat beszélnek nagyon sok mindenről lehet velük beszélgetni,kedvesek,viccesek,lazák, romantikus típus.

Ikreket is szeretem a bőbeszéd,laza stílusuk miatt.

Oroszlánokat mert igazi idióták és nagyokat lehet velük röhögni,nyilasokkal szintén.

A bakokkal is kijövök általában de néha idegesítenek egy idő után 😃

Én kos vagyok egyébként

2020. dec. 27. 21:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én bika létemre a kosokat kedvelem a legkevésbé, de alapvetően nincs baj a jeggyel, csak én nem jövök ki velük.(a nap es hold jegyem is bika, így vérbeli vagyok)
2020. dec. 27. 21:39
 14/17 anonim válasza:
100%

Kedvelem: kos, mérleg, bak

Nem kedvelem: rák, ikrek

De igazából ez csak statisztikailag van nálam így... Van olyan rák jegyű, akit szeretek es kedvelek, de a többséget nem, akiket még ismerek m.. Az ikrek nem megbízhatóak általában. :)

A kosokban a céltudatosságot szeretem, a bakokban(már amelyiknek) azt hogy általában okosak, műveltek, és rohadtul őszinték(néha fájóan) :D

2020. dec. 28. 01:32
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

Utálom:

- szűz, mert egy igazi zsarnok érzelmek nélkül, a maximalizmusával meg az őrületbe kerget. Ja, és persze ők mindig hibátlanok.. Hahaha

- rák, annyit sír mint két másik jegy együtt véve, ráadásul imád manipulálni, sértődékeny és egy érzelmi vámpír

- halak hasonló, mint a rák, még ekkora pesszimistákat...

Szeretem:

- bak: racionális, két lábbal a földön van, jó tanácsadók, nincs örökös sírás-rívás

- oroszlán: nagylelkű, vicces, jó irányítók és van bennük valami erőteljes, amiért érdemes őket követni

- skorpió: jól tud titkot tartani, viccesek a maguk fekete humorával és ha egyszer az ember barátja, akkor jól tud tanácsot adni (ellenségnek mondjuk veszélyes, az tény)

A többi az úgy semleges nekem.

2020. dec. 28. 18:23
 16/17 anonim ***** válasza:
86%

Ikrek, szuz, kos nok:)

Ikreket nem kedvelem, mert feluletesek, seggnyaloak(pedig naluk ez puszta termeszetukbol jon) nekem sunyik, es idegesitoek az allando vitaigenyuk.

Szuz jegyueket ranezesbol nem kedvelem, nem tudom miert, de meg se kell szolalniuk azoknak akik szuz jegyuek🤣 szorszalhasgotak, gyenge jellemuek, kritikusak, erzekenyek.

Kosokbol csak a noket nem kedvelem, nekem tul sokak noben.

Akik korulvesznek akaratlanul is:

Vizonto, kos, bika

Veluk kedveljuk a legjobban egymast az elso perctol fogva.

Akik semlegesek:

Skorpio, merleg, nyilas, halak, bak

2020. dec. 28. 18:29
 17/17 anonim válasza:
100%

Skorpio...

Nagyon hangulatemberek, manipulativak es (sokszor) rosszindulatuak. Hamar robbannak.

Anyam, nagyanyam, unokanoverem skorpiok

(Mamat es anyamat nyilvan szeretem, de nehez veluk :D)

Oroszlan vagyok

2020. dec. 29. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!