Két csillagjegy vonzhatja egymást? Mik tapasztalatatok?
Nem egészen világos a kérdés, milyen csillagjegyekről lenne szó?
Én nem igazán hiszek a horoszkópban. Néha, de csak nagyon néha jönnek be dolgok.
Na de ilyen téren. Sosem volt viszonzott szerelmem olyan emberrel, akivel egyezik a horoszkópom. 1-2 csillagjegyű embereket viszont nagyon vonzok... De szerintem ez pusztán véletlen. Mert csak gondolj bele, oszd el a Föld népességét 12-vel. Az lesz annak a számnak a megközelítő értéke, amelyik csillagjegyben te születtél, vagy éppen én. Elég nagy szám, nem igaz? Szerintem be lehet sorolni minden embert 1 kategóriába? Hiába igaz rád a saját csillagjegy elemzésed, lehet hogy minden 3. embernek teljesen eltér.
Azt javaslom, hogy ne olvass állandóan horoszkópokat, mert akkor szépen besorolod magad abba a kategóriába, és próbálsz tudat alatt ahhoz hasonlítani. (láttam már ilyen esetet, nem is egyet).
Szórakozásnak oké, nevethetsz egy jót, vagy esetleg csekkold, hogy mennyire illesz össze valakivel... De ne legyen meghatározó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!