Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas férfiakról vélemény?

Nyilas férfiakról vélemény?

Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 00:43
1 2
 1/13 FeketePetraa válasza:
59%
Nagyon féltékeny, de teljes szívéből tud szeretni. Nagyon nehéz manipulálni, de ő nagyon is jól tudja azt csinálni. Kalandvágyó, általában flegma, nem érdekli az emberek véleménye. Általában önbizalomhiányos, még ha nincs is oka rá. Hamar megsértődik, de könnyen ki lehet engesztelni. Skorpióként nagyon szeretem őket, exem is az. Végtelenül szeretett engem és nagyon hűséges. Az egyetlen dolog amit nem annyira szeretek benne hogy túlságosan féltékeny és hamar megsértődik. De ezen kívül szinte tökéletes.
2020. dec. 21. 02:15
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudom, '45 óta gyakorlatilag nincsenek már nyilasok...
2020. dec. 21. 02:53
 3/13 anonim ***** válasza:
13%
#1 Azta.... nem tudom mennyire releváns az ha azt mondom hogy magamra ismertem, ugyanis ez nem sok információ... de waow magamra ismertem xD
2020. dec. 21. 03:07
 4/13 anonim ***** válasza:
13%
Volt kb 3 nyilas párom. Mind kétszínű és ha megkapta a bizalmat hatbatamad.... Férfi letukre van bennük feminin vonás
2020. dec. 21. 03:12
 5/13 anonim ***** válasza:
21%

Nyilas nő vagyok. Ami jellemző:

- a Nyilas őszinte és igazságos, szóval amit a manipulálásról írtál, az tuti nem igaz,

- féltékeny vagyok, HA OKOM VAN RÁ

- lételemem a változatosság, utazás, új dolgok megismerése, fontos, hogy a környezetem se legyen mindig egyforma

- nem érdekel az emberek véleménye

- nem vagyok kitartó, hamar elmúlik a lelkesedésem egy dolog iránt

- maximalista vagyok, emiatt sosem vagyok megelégedve magammal

- nem vagyok sértődékeny, viszont könnyen felidegesítem magam pl. a hülyéken

- hirtelen haragú és lobbanékony vagyok

- nagyon könnyen megbocsátok, és nem vagyok bosszúálló (sajnos)

- tény, hogy szeretem a változatosságot, de az igazságszeretetembe, őszinteségembe nem fér bele a megcsalás

- jó a humorérzékem

DE én nő vagyok, a pasik pedig alapból sokkal gázabb jelleműek, szóval...

2020. dec. 21. 03:51
 6/13 anonim ***** válasza:
21%

Nyilasként én is mondhatom, hogy az első válasz tényleg leír minket.

Persze itt is vannak kivételek mint a #4-esnél.

Bár szerintem ha nyilasokból volt 3, akkor sok másból is lehetet még ott.

Ezek alapján pedig szerintem nem bennük volt a hiba hanem benned.

2020. dec. 21. 06:50
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Alattomosak
2020. dec. 21. 07:12
 8/13 anonim ***** válasza:
37%

A Nyilassal csak akkor van esély tartós kapcsolatra,ha ő akarja.Erre nehezen szánja el magát.Mindig ő választ.Kalandra viszont könnyen kapható.Azt keresi is szerintem.Ha valaki mellett elkötelezte magát makacsul kitart.Ha nem érzi jól magát inkább félrelép.A barátai mindig számíthatnak rá.Nagyon őszinte, nem szeret hazudni, és mindennél jobban gyűlöli,ha neki hazudnak.Ritkán haragszik meg tartósan,de akkor egy életre elfelejt.Még köszönni sem fog.Szeret szórakozni és mindig talál valami új dolgot amibe beleássa magát.Nagyon pozitív és vicces, nem áll tőle távol a szarkazmus.Jó emberismerő, kevés embert fogad igazán a bizalmába.Nagyon optimista,nála ritkán borul be az ég,de hamar kisüt a nap.

A szexben a nyilas a legjobb.

Egyáltalán nem prűd.Ha egyszer megcsókolt nem felejtéd el.

Vele változatosan sokat és jól szexelhetsz.Itt főleg ne legyél unalmas vagy prűd,mert mehetsz,vagy ő megy más ágyába.

2020. dec. 21. 09:28
 9/13 anonim ***** válasza:
52%
Nyilas férfiként nagyjából igazak a vélemények! 😉
2020. dec. 21. 11:32
 10/13 anonim ***** válasza:
63%
Úgy látom valaki nagyon nem szereti őket.Mindenkit lepontozott.😂
2020. dec. 21. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!