Nyilas férfiakról vélemény?
Nyilas nő vagyok. Ami jellemző:
- a Nyilas őszinte és igazságos, szóval amit a manipulálásról írtál, az tuti nem igaz,
- féltékeny vagyok, HA OKOM VAN RÁ
- lételemem a változatosság, utazás, új dolgok megismerése, fontos, hogy a környezetem se legyen mindig egyforma
- nem érdekel az emberek véleménye
- nem vagyok kitartó, hamar elmúlik a lelkesedésem egy dolog iránt
- maximalista vagyok, emiatt sosem vagyok megelégedve magammal
- nem vagyok sértődékeny, viszont könnyen felidegesítem magam pl. a hülyéken
- hirtelen haragú és lobbanékony vagyok
- nagyon könnyen megbocsátok, és nem vagyok bosszúálló (sajnos)
- tény, hogy szeretem a változatosságot, de az igazságszeretetembe, őszinteségembe nem fér bele a megcsalás
- jó a humorérzékem
DE én nő vagyok, a pasik pedig alapból sokkal gázabb jelleműek, szóval...
Nyilasként én is mondhatom, hogy az első válasz tényleg leír minket.
Persze itt is vannak kivételek mint a #4-esnél.
Bár szerintem ha nyilasokból volt 3, akkor sok másból is lehetet még ott.
Ezek alapján pedig szerintem nem bennük volt a hiba hanem benned.
A Nyilassal csak akkor van esély tartós kapcsolatra,ha ő akarja.Erre nehezen szánja el magát.Mindig ő választ.Kalandra viszont könnyen kapható.Azt keresi is szerintem.Ha valaki mellett elkötelezte magát makacsul kitart.Ha nem érzi jól magát inkább félrelép.A barátai mindig számíthatnak rá.Nagyon őszinte, nem szeret hazudni, és mindennél jobban gyűlöli,ha neki hazudnak.Ritkán haragszik meg tartósan,de akkor egy életre elfelejt.Még köszönni sem fog.Szeret szórakozni és mindig talál valami új dolgot amibe beleássa magát.Nagyon pozitív és vicces, nem áll tőle távol a szarkazmus.Jó emberismerő, kevés embert fogad igazán a bizalmába.Nagyon optimista,nála ritkán borul be az ég,de hamar kisüt a nap.
A szexben a nyilas a legjobb.
Egyáltalán nem prűd.Ha egyszer megcsókolt nem felejtéd el.
Vele változatosan sokat és jól szexelhetsz.Itt főleg ne legyél unalmas vagy prűd,mert mehetsz,vagy ő megy más ágyába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!