Mérleg pasi - halak lány: működhet a dolog?
Kérdés, mennyire intelligens a másik. Ha kettőnél több agysejtje van, már nem illeték osdze.
Bár szerintem a horoszkópos kérdés ihletett erre a troll kérdésre.
Tényleg hiszek a horoszkópban. Meggyőződésem szerint ebből meg lehet jósolni az emberek viselkedését.
Egyesek azzal érvelnek, hogy általános dolgokat ír, ez azonban nem igaz, mert pl. a bak vagy az oroszlánok leírásai rám nem illenek, a magamé viszont igen. És ezt látom mások életében is.
Aki nem hisz benne, az légyszíves ne írjon.
Köszönöm szépen.
Ha ilyen ostobán állsz hozzá akkor nem.
(Teljesen baromság az egész ezotéria.)
Sosem voltak olyan problémák, amik miatt veszélybe került volna a kapcsolat?
"a bak vagy az oroszlánok leírásai rám nem illenek, a magamé viszont igen. "
Tudod, ez a véletlen egybeesés, és az a jelenség, hogy amiben hinni akar az ember, arra "bizonyítékot" keres, és annak látja a dolgokat, amilyenek nem is. Fogadjunk, bármilyen horoszkópot elhinnél és igaznak látnál, ha elég sok jót ír rólad és azt mondják, hogy az a tied.
Mellesleg rám meg nagyrészt nem illik.
"Sosem voltak olyan problémák, amik miatt veszélybe került volna a kapcsolat?"
Persze, biztos a horoszkóp az oka.
Amúgy az ilyen sötét, agyi nulla dolgokkal menj az ezo rovatba, ott vannak ez ezek.
5-ös vagyok, hát vannak kisebb dolgok, mivel én nagyon érzelmi síkon mozgok, ő pedig enyhén szólva is racionális... De néha ő terit észhez engem, néha pedig én őt 😊
Nincs olyan ami konkrétan veszélyeztetné a kapcsolatunkat, mert imádjuk egymást, és megtanultuk hogyan fogadjuk el a másik dilijet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!