Halak-szűz párosítás működhet?
Na, Szűz nő vagyok, két Halak barátom volt.
Soha többet..
Magától semmit se tud csinálni, határozatlan, halálra sértődik mindenen.
Ha az egyik intj, a másik infj, akkor kb fixen siker, ha nem gyerekes idióták.
De amúgy is úgy tudom, hogy nagyon jók egymásnak, ami az első pár komment ellentéte.
Rossz párosítás.
A szűz túlzottan kritikus, a halak pedig nagyon sértődékeny, ez pedig állandó konfliktusforrás közöttük. Nem igazán jönnek ki egymással...
Szemben allo jegyek igy valami fajta pozitiv vagy negativ energia biztanm van kozottuk.. Akiket ismerek szuz noket hosszu tavon nem tudom oket elviselni, kritikusak, hisztisek, eroszakosak/nyomulosak onteltek.... es nem egy emberrol beszelek ha em altalanossagban nekem ez volt a tapasztalatom veluk... Halak faszikat is ismerek tobbet ok mar sokszinubbek van aki tudja mit csinal es “halad elore” e svan aki tiszta kaosz ..... ami kozos bennuk az az hogy nagyon befolyasolhatoak, kisebb nagyobb iranyitasra szorulnak, nagyon szeretetehesek:), kozvetlenek, baratkozosak de konnyen raallnak karosabb dolgokra mint a folytonos bulizas, piazas, kabszerezes, kur..vazas... szoval a zulles amit nem igazan akarnak kinoni a huszas eveik utan sem :)
Egy szuz biztos alapot tud nyujtani a halaknak de kello erzelmi hatteret nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!