Skorpió férfi és halak nő között működhet?
Figyelt kérdés
2020. febr. 22. 20:37
2/5 anonim válasza:
Egy ideig oké, de a Skorpió elunja, hogy a Halak álmodozó, és sosem tudja mit akar. A Halaknak meg túl kevés érzelmileg a Skorpió.
Skorpió nő Halak pasi párosításban se túl nyerő.
3/5 D-Mano válasza:
Olvass el ezek közül egyet (bármelyiket, és könyvtárból is jó, nem kell megvenni), s akkor:
1) rájössz, hogy butaságot kérdeztél
2) lesz annyi fogalmad az asztrológiáról, hogy érdemben el tudd dönteni, hogy valóban igénybe szeretnéd-e venni az asztrológia tanításait az életed, mindennapjaid során.
Baktay Ervin: A csillagfejtés könyve
Dubravszky László: A tradícionális asztrológia tankönyve
Takács Tibor: A fejlődés iskolája
Derek és Julia Parker: Asztrológia
4/5 anonim válasza:
Ugyanez a felállás voltunk én meg exem. Szegény a szülei miatt nagyon lelkisérült volt, nem hitte el, hogy szeretem, feltekenykedett. De amúgy nagyon osszeillettunk ezt leszamitva. Érzelmes is volt az exem, humoros, stb. Rengeteg közös témánk volt.
5/5 anonim válasza:
Ja és exem volt a skorpió pasi, én meg a halak nő. Az kimaradt 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!