Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ha halak férfi vagyok, akkor...

Ha halak férfi vagyok, akkor miért nem jellemző rám a horoszkópom? Ráadásul nem is azokkal a csillagjegyekkel jövök ki, akiket írnak.

Figyelt kérdés

Akikkel kijövök:

Mérleg,Vízöntő,Nyilas,.

Pedig elvileg pont velük nem kellene passzolnom:D

2019. jan. 29. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Bizonyára, kedves Kérdező, mknt Te is tudod, nem csak a napjegyünkből áll a horoszkópunk.
2019. jan. 29. 19:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért, csak telefonról vagyok.
2019. jan. 29. 20:04
 3/7 anonim válasza:
49%
Halak nő vagyok. A férjem Vízöntő,11 éve vagyunk együtt.
2019. jan. 29. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
61%

ellentétek vonzzák egymást:) horoszkóp nem törvényszerű...bika vagyok párom nyilas 7 éve együtt teljesen békésen...

páromra se illik a nyilas jegyben leírtak közül SEMMI csak az hogy sose hazudik semmiben... rám a bika horoszkóp teljesen igaz kivéve a féltékenység.

2019. jan. 29. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem csak a napjegy számít, hanem a teljes képlet. A bulvár általánosítás nekem sem működik, de ha megnézem az egyéni képletet, akkor ott a magyarázat, hogy miért. A társat jelölő pontokat kell nézni. 5-ös, 7-es ház esetleg a 9-es is, ascendens, holdcsomópontok, ha a nők érdekelnek, akkor a Vénusz, Hold. Most így hirtelen ezek jutottak eszembe.
2019. jan. 30. 10:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A teljes képletedet nézd meg, ne csak a napjegyedet.
2019. jan. 30. 19:56
 7/7 jdfGabrella ***** válasza:
0%
A mérleggel könnyű jól kijonni.
2019. febr. 17. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!