Szerintetek melyik úgymond a legjobb horoszkóp jegy a felsoroltak közül és miért?
Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas?
Hülyeség lehet..., de baba tervezésben vagyunk és az első is egyből összejött, és halak lett, ahogy akartam. Csak jó tapasztalataim voltak ezzel a jeggyel kapcsolatban, így számított, hogy az legyen.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Nyilast ne. Nekem már 15+ éve nem adta vissza a neki kölcsönadott cuccomat. Sőt, 2 ilyen nyilast is ismertem. Utána meg jönnének jópofizni...
Skorpióval én alapból jól kijövök, ha nő, ha férfi. Van egy életük, de azt rájuk hagyom. Alapból szerintem rendes emberek nagyon, nekem sose volt gondom velük. Vedd figyelembe, hogy a halak nagyon érzékeny és nem mindegy kit teszel mellé. Skorpióval nagyon jól kiegészítik egymást.
Üdv, egy halak
21-es bocsánat de nem értek veled egyet.
Szerintem nem az a lényeg, hogy Halak mellé teszi.A testvére mellett addig lesz amíg felnőnek.
Ha én döntésnél, hogy milyen horoszkópja legyen a gyereknek, akkor azt nézném, hogy neki legyen jó.
Nyilas a lég jobb jegy.A leg szerencsésebb.Köztük ritka a depresszió.Ja és nem lesznek öngyilkosok.
Nekem 2 legjobb barátom is is halak(sajnos az egyik csak volt) én skorpió vagyok.
Bár határozottan nem vagyok/voltam problémamentes 😅
Szűz: Az egyik legbecsületesebb és legegyenesebb csillagjegy, akiket eddig megismertem. Soha semmit nem tesz aljasságból, ha gondja van akkor nyíltan közli veled és esze ágában sincs kukacoskodni mert igazából nem nagyon érdekli mások véleménye. Talán egyetlen hibája, hogy eléggé szörszálhasogató tud lenni.
Mérleg: örökös állarc van rajta, csak, hogy ne ismerjék igazi énjét(olyan mint az ikrek). Nem szeretnek veszekedni, konfrontálódni ezért nem is nyilvánítják ki véleményüket.
Nyilas: Véleményem szerint az egyik legbarátságosabb mind közül. Szilárd véleménye van mindenről és a szűzhöz hasonlóan, ő is bármikor bárkinek meg meri mondani azt. Igazából nagyon bohókás csillagjegy, aki ismeri és tudja kezelni azt az adott különcségét (pozitív értelemben) amit birtokol, az tudja, hogy szerethető jegy.
Skorpió: Direkt írom ezt külön!
Szerintem a legrosszabb, legátkozottabb, leggyávább és legrosszindulatúbb jegy. Igazából náluk nem létezik olyan hogy őszinte barátság. Ha barátkoznak veled azt egyedül azért teszik mert vagy gyengének tartanak és irányitani akanak vagy azért mert valamilyen érdekük áll benne. Egyszerűen imádnak főnökösködni vagy éppen titkolózni. A baj akkor kezdődik amikor jön egy erősebb csillagjegy és ezt felismeri, ne adj Isten ellene fordítsa a saját fegyverét: a manipulálást vagy irányítási kényszert. Na ilyenkor szétrobbannak az idegtől, megsemmisülnek. Ilyenkor egyből már a bosszút is forralják, mert nem bírják elviselni hogy veszítenek és hogy semmivel sem jobbak más embereknél... sőt, igazi lúzerek. További irritáló tulajdonságuk az irigység. Tapasztalatból írom, hogy talán ez a legrosszabb tulajdonságuk. Egyszerűen nem bírják elviselni ha sikeresebb vagy, több pénzed van, boldogabb vagy, kiegyensúlyozottabb az életed, jobb a párkapcsolatod stb. Ilyenkor képesek még a legjobb, akár gyerekkori barát ellen is fordulni és kipletykálni a háta mögött.
Szóval ja, A leggázabb jegy a Skorpió! :)
Ezeket mind tapasztalatból írtam és véleményem szerint ezek közül a szűz a legerősebb!
#25 vagyok
Azt nem írtam le hogy ikrek vagyok :)
Szűzek általában rendmániások, cinikusak, elég pesszimisták, viszont nagyon intelligensek. Lelkileg nagyon zárkózottak, nehezen nyílnak meg; nyugodt emberek. Analítikusan gondolkoznak, nagyon pontos, precíz emberek.
Mérlegek jobb esetben kiegyensúlyozott, harmónikus aurát sugárzó emberek. Igazi társasági pillangók, akiknek sok ismerősük van és nagyjábó midnenki kedveli őket. Van bennük valami mágikusan vonzó dolog, ami miatt nagyon bályosak. Tapasztalataim szerint nagyon segítőkészek, empatikusak, viszont sztereotípikusan nehezen döntenek, illetve nehezebben kötődnek mélyen emberekhez.
Skorpiók elég intenzívek, főleg gyerekkorban, illetve lázadó tiniként. lég misztikusak, mivel nem szívesen mutatnak magukból a világ felé. Sok türelem kell egy skorpió gyerekhez, viszont egy nagyon ambíciózus és karakteres személyiséget kapunk. Elsőre nagyon visszahúzódó és csendes, amikor biztonságban érzi magát és szimpatikus a társaság/személy, akkor megnyílik és kidreül milyen összetett ember. Szeretik a "sötétebb" dolgokat, igazi lázadozók, sose lehet mellettük unatkozni.
Nyilasok idealisták, illetve nagyon optimista emberek. Szintén ambíciózusak, igazi kis virtuózok. Akaratos és intenzív személyiség jellemzi őket, viszont szeretik képezni magukat, így nagyon okos személyiségek. Tapasztalataim szerint sokuk sokszor elég bunkónak tűnik, mivel szókimondóak, csak nyersen fogalmaznak. Illetve sokuknál vettem észre, hogy elköteleződési problémáik vannak tini, illetve felnőtt korban.
Skorpiót ajánlanám, amennyiben van türelmetek hozzá :) Mivel víz jegy, így párod és a nagytesó nagyon jól kijönnének egy skorpióval. Én is az vagyok, nekem húgom és párom is rák, semmihez sem hasonlítható kötelék van közöttünk, és senki sem értett meg engem úgy, mint ők. Szűz is kijön skorpiókkal, hasonlóan analítikusan gondolkozik mindkét jegy.
én kos vagyok és másképpen ismerem a skorikat
(apám; öcsém; exem)
ikrek hát, a tapasztalat mást mond ki eszik kit, de mindegy...
A megfogalmazással lehet a gond, biztos tied a (Videó meghívós kérdés is) legalábbis a szövegkörnyezet miatt.
Amúgy korrekt lehetne, de mintha a haragod vegyülne az irigységgel.
nekem a hallakkal meg a rákkal gyűlik meg a bajom. de a rákkal már csiszolódik ;)
Nem irigykedek én senkire, pláne nem a skorpiókra, ezt maximum ők akarják általában, mármint, hogy irigyek legyenek rájuk az emberek...
Haragosnak igen, haragos vagyok, mert tudom, hogy ha a skorpióknak valaki megmondja az igazat akkor egyből jön a lepontozás, mert nem bírják elviselni ha nem fényezi őket mindenki.
Ja és nem, hidd el, hogy nem eszi meg az ikreket a skorpió. :) Akivel csak találkoztam skorival, mindegyiket átbactam, főleg üzletben...;)
ügyes :)
Nálunk nem sértődnek meg ha kicsit visszaszúr az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!