Szerintetek melyik úgymond a legjobb horoszkóp jegy a felsoroltak közül és miért?
Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas?
Hülyeség lehet..., de baba tervezésben vagyunk és az első is egyből összejött, és halak lett, ahogy akartam. Csak jó tapasztalataim voltak ezzel a jeggyel kapcsolatban, így számított, hogy az legyen.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
nekem mindegyik, jó.
bár a mérleg néha kiakaszt a huzavonával. A szűz a szöszöléssel és a skori időnként beszól (sajnos gyakran joggal)... hmm kis család... a nyilas spant meg imádom. ott a vita annyi, hogy kinek az ötletét kéne követni
Üdv egy kos.
A szűzről lassan lecsúsztok nem? Én nagyon ódzkodom a skorpiótól, rossz tapasztalataim vannak velük de lassan az jön. A mérleg jónak tűnik. Van néha dráma de alapvetően pozitív, barátságos.
Oroszlán
Szűz kivételével bármelyik. Falnak tudnék tőlük ugrani, mondjuk a halaktól is.
Egy mérleg kedves lehet, viszont bizonytalan is sokszor. Mindenképpen támogatni kell.
A skorpió is jó jegy, sokan félnek tőlük, pedig rengeteg jó tulajdonsága van. A halak mellé passzolhat simán.
A nyilasok életvidámak, lazák, de nem a kitartás mintapéldái. Viszont beszédes és nyitott, ugyanakkor egy halak mellé nem igazán mondanám optimálisnak.
Persze van még a napjegyen túl ezeregy más, ami fontos. Aszcendens, hold, bolygó együttállások, úgyhogy ez nem feltétlen mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!