Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek melyik úgymond a...

Szerintetek melyik úgymond a legjobb horoszkóp jegy a felsoroltak közül és miért?

Figyelt kérdés

Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas?

Hülyeség lehet..., de baba tervezésben vagyunk és az első is egyből összejött, és halak lett, ahogy akartam. Csak jó tapasztalataim voltak ezzel a jeggyel kapcsolatban, így számított, hogy az legyen.

Köszönöm az értelmes válaszokat!

2020. dec. 17. 21:43
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Mérleg kedves,bájos bár a balhékat nem szereti és a rosszindulatú embereket ezért a konfliktus elöl menekül és ezt sokan gyávaságnak vélik.A felesleges vitáktól falra mászik kilehetne vele kergetni a világból.Nagy az igazság érzete.Kellemes személyiség a mérleg általában.Szóval mérleg😉
2020. dec. 18. 00:02
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

nekem mindegyik, jó.

bár a mérleg néha kiakaszt a huzavonával. A szűz a szöszöléssel és a skori időnként beszól (sajnos gyakran joggal)... hmm kis család... a nyilas spant meg imádom. ott a vita annyi, hogy kinek az ötletét kéne követni

Üdv egy kos.

2020. dec. 18. 03:32
 13/39 anonim ***** válasza:
75%
Én,ha számítana akkor nyilast választanám. Mérhetetlen tudásszomj. Mozgásigény,optimizmus. Manapság meg az az értékes aki sokrétü
2020. dec. 18. 08:09
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Halak mellé ezekből kizárólag skorpiót szülj. A többivel nem jó.
2020. dec. 18. 08:09
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

A szűzről lassan lecsúsztok nem? Én nagyon ódzkodom a skorpiótól, rossz tapasztalataim vannak velük de lassan az jön. A mérleg jónak tűnik. Van néha dráma de alapvetően pozitív, barátságos.

Oroszlán

2020. dec. 18. 10:30
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Szűz kivételével bármelyik. Falnak tudnék tőlük ugrani, mondjuk a halaktól is.

Egy mérleg kedves lehet, viszont bizonytalan is sokszor. Mindenképpen támogatni kell.

A skorpió is jó jegy, sokan félnek tőlük, pedig rengeteg jó tulajdonsága van. A halak mellé passzolhat simán.

A nyilasok életvidámak, lazák, de nem a kitartás mintapéldái. Viszont beszédes és nyitott, ugyanakkor egy halak mellé nem igazán mondanám optimálisnak.

Persze van még a napjegyen túl ezeregy más, ami fontos. Aszcendens, hold, bolygó együttállások, úgyhogy ez nem feltétlen mérvadó.

2020. dec. 18. 11:46
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Mérleg. Nekem mérleg kisfiam van. Egy tünemény, nagyon bájos. Mindenki szívébe belopja magát. Viszont amit ne, az a skorpió. Öcsem skorpió és nagyon durva, amit tiniként művelt magával és a környezetével.
2020. dec. 18. 13:27
 18/39 A kérdező kommentje:
köszönöm! a szűzből kifutunk, igen. en is az vagyok...,sztem eleg a csaladban csak egy szuz van😁
2020. dec. 18. 14:30
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Oszinten tok jo, hogyha a nap jegye passzol a csalad tobbi tagjahoz, de egy embernek van hold, illetve ascendense is. Azt pedig nem igazan tudjatok megtervezni, szoval szerintem csapjatok bele nyugodtan, aztan lesz ami lesz. De ha csak a nap jegyet nezzuk akkor szerintem vagy merleg vagy szuz!
2020. dec. 18. 14:54
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Írod, hogy szűz vagy.Szerintem a mérleg babával könnyű dolgod lesz.A mérleg és a szűz is elég maximalista.Szeretik a szép otthont,tájékozott művelt emberek.Azt nem tudom, hogy a halakkal,vagy pároddal hogyan passzol,de veled sok közös jó tulajdonsága miatt passzol.
2020. dec. 18. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!