Van itt olyan, aki ezotériában jártas és lelkes, aki ha küldenék neki privátban adatokat, tudna mondani egy részletesebb elemzést rólam?
Figyelt kérdés
Igen, ismerem az online elemzőket de azok előre generáltak és nem személyre szabottak, illetve nincs bennük a készítő saját meglátása és stílusa, véleménye. Nekem ez lenne fontos.2020. dec. 8. 23:09
1/2 anonim válasza:
Szia! Online még nem próbálkoztam ilyesmivel, de tehetünk egy próbát.
2/2 anonim válasza:
Régebben csináltam sok ilyet. Írj rám, másold be amit esetleg az elsőnek küldtél. Magamat 5 éve kezdtem el elemezni, így felismerem mások belső, tudatalatti indíttatásait is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!