Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Honnan tudhatom, hogy a Bak...

Honnan tudhatom, hogy a Bak párom szeret-e még?

Figyelt kérdés

Állandóan csak dolgozik.. Teljesen elhanyagolva érzem magam. Sokszor pesszimista és munka terén olyan dolgokon görcsöl és aggodalmaskodik, aminek számomra semmi értelme. És ha próbálok támasz lenni neki, nem él vele. Pedig már fáj nekem látni, amit csinál magával. Kicsinalja magát. De mintha büszke lenne és nem akarná, hogy egyutterezzek vele. Pedig én szeretném, ha a rossz időket és a bánatát is megosztaná velem és ne zarjon ki az életéből. De ha meg ezeket elmondom neki, nem érti meg. Olyan, mintha azt mondaná, hogy "dejo, pakoljal még rám egy lapattal és okozzál még lelkiismeretfurdalast".

Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán szeret engem. Vagy érez e egyáltalán valamit. Sokszor eszembe jut, hogy mi van, ha van valakije és azért nem mutat felém semmit.

Kíváncsi vagyok, ha közölnem vele, hogy elhagyom, mert nekem ez így nem jó, hogy semmi érzelmet nem kapok tőle, akkor harcolna e értem.. Vagy akkor hirtelen látszódna e rajta, hogy szeret. Vagy mutatna valami jelet annak, hogy megijed, hogy elhagyom.

De félek még neki állna feljebb, hogy ha ezt megmerem lépni. Mintha sosem tudatosulna benne, hogy mit okoz a másiknak.

Ti mit gondoltok erről? Akinek Bak párja van, az hogy kezeli ezeket? Tényleg szeret vajon engem?

2020. dec. 16. 19:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
25%
Na, a beszéljük meg, pont a bakoknál nem nagyon működik. Max. meghallgatja, elraktározza magában, aztán bezárkózik. Ha egyáltalán hajlandó meghallgatni....
2020. dec. 19. 12:54
 22/27 anonim ***** válasza:
12%

Nem értem, hogy aki nem viseli el a bak zártságát, aki nem tud a bak közelébe férkőzni, az miért nem megy tovább? Nem mindenki nyitott, de vannak olyan emberek, akik kezelni tudják a zártságot is.

A bak nem olyan csillagjegy, aki könnyen elolvad. A bak szíve körbe van vonva jéggel, és bizony idő kell ahhoz, hogy ezt valaki leolvassza. De akinek sikerül, annak odaadó és hű társa.

2020. dec. 19. 14:26
 23/27 anonim ***** válasza:
76%
Ti eszméletlen buták vagytok, egyik varázs dolog miatt sem érdemel senki sem különleges eljárást, ha arra akarjátok fogni, hogy a párotok leszar és cselekvésképtelenek vagytok a rossz kapcsolatotokban kötődészavar miatt, akkor meg neki állhattok nyalni a seggét mert hogy ő bak és ő ilyen, de még híresztelni is egymás között, hogy maradjunk f0s kapcsolatban... Hölgyeim, egy felnőtt embernek TUDNI KELL beszélgetni a problémáiról, ne legyünk már hülyék.
2020. dec. 19. 16:34
 24/27 anonim ***** válasza:
26%
23-as. Neked volt párkapcsolatod bak jegyűvel valaha is, hogy így osztod az észt?
2020. dec. 19. 16:38
 25/27 anonim ***** válasza:
76%
24, szerintem volt, és csak nagyon megszégyenítek a nőket, hogy a rossz párkapcsolatra, az érzelmi függőségetekre a horoszkópokban keresitek a megoldást. Nem csoda, hogy semmi veszik a nőket.
2020. dec. 19. 16:44
 26/27 anonim ***** válasza:
25%
Bakkal élek évek óta, és pont hogy nem rossz a kapcsolatom, mert elfogadom olyannak amilyen a zártságával együtt, nem várok tőle dolgokat, amikre képtelen. Elfogadom azt, ahogy ő kifejezi az érzeseit - még ha nem is szavakkal -, mert igenis ki tudja fejezni, csak nem a társadalom által elvárt módon.
2020. dec. 19. 17:17
 27/27 anonim ***** válasza:
34%
Egy bak ilyen. Az én párom is az. Szóról szóra ugyanez. De mi mindig kommunikaljuk a dolgokat. Én legalábbis mindig megosztom vele ha ez vagy az bánt. Ilyenkor észreveszi magát. Persze O nem a szavak embere, igen büszke is. El nem tudja képzelni hogy ne O cipelje a mázsás terhet. Nem könnyű eset én azt mondom. De ha higgadtan beszélsz vele és nem követelozol hogy márpedig mondja el akkor fokozatosan magától is el fogja mondani.
2020. dec. 20. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!