Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Honnan tudhatom, hogy a Bak...

Honnan tudhatom, hogy a Bak párom szeret-e még?

Figyelt kérdés

Állandóan csak dolgozik.. Teljesen elhanyagolva érzem magam. Sokszor pesszimista és munka terén olyan dolgokon görcsöl és aggodalmaskodik, aminek számomra semmi értelme. És ha próbálok támasz lenni neki, nem él vele. Pedig már fáj nekem látni, amit csinál magával. Kicsinalja magát. De mintha büszke lenne és nem akarná, hogy egyutterezzek vele. Pedig én szeretném, ha a rossz időket és a bánatát is megosztaná velem és ne zarjon ki az életéből. De ha meg ezeket elmondom neki, nem érti meg. Olyan, mintha azt mondaná, hogy "dejo, pakoljal még rám egy lapattal és okozzál még lelkiismeretfurdalast".

Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán szeret engem. Vagy érez e egyáltalán valamit. Sokszor eszembe jut, hogy mi van, ha van valakije és azért nem mutat felém semmit.

Kíváncsi vagyok, ha közölnem vele, hogy elhagyom, mert nekem ez így nem jó, hogy semmi érzelmet nem kapok tőle, akkor harcolna e értem.. Vagy akkor hirtelen látszódna e rajta, hogy szeret. Vagy mutatna valami jelet annak, hogy megijed, hogy elhagyom.

De félek még neki állna feljebb, hogy ha ezt megmerem lépni. Mintha sosem tudatosulna benne, hogy mit okoz a másiknak.

Ti mit gondoltok erről? Akinek Bak párja van, az hogy kezeli ezeket? Tényleg szeret vajon engem?

2020. dec. 16. 19:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, menj és kérdezd meg. Hát honnan máshonnan tudhatnád? Szerinted majd a tarrot kártya meg a horoszkópod fogja megmondani? Könyörgöm
2020. dec. 16. 22:07
 12/27 anonim ***** válasza:
18%

#6-os vagyok.

Kérdező, ha ennyire zavar a zártsága, hogy nem egy "nyitott könyv", miért vagy vele? Tudod vannak olyan emberek, akik meg tudják érteni az ilyen introvertált személyeket is. A bakok általában bele temetkeznek a munkájukba, de a leírásodból is érződik, hogy a munkát hajtja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki, hogy a legjobb legyen, a tökéletességre törekszik. Én sem szeretek hibázni, ha a munkámról vagy bármiről van szó.

Ha ilyen sokat dolgozik, mégis mikor lenne ideje másik nőre? (Gondolom nő vagy)

Támasz kellene a párodnak, nem hiszti.

2020. dec. 16. 22:57
 13/27 anonim ***** válasza:
18%

Ja és úgyis lehetsz támasz, hogy nem nyaggatod folyton. Együtt érezhetsz vele úgyis, ha hagyod, hogy magától akarja elmondani neked. Én sem szeretem, ha nyaggatnak.

#12 voltam.

2020. dec. 16. 23:06
 14/27 anonim ***** válasza:
29%
18 éve élek bakkal. Nagyon igaz, amit az előttem szóló bakok írtak magukról. Ne zsarold meg, mert már csak büszkeségből sem fog visszatartani. Viszont én is az őszinte beszélgetést, de nem veszekedést, letámadást javaslom.
2020. dec. 17. 09:22
 15/27 anonim ***** válasza:
25%
#12-es válaszoló teljesen jól mondja, ilyen a bak, és nem a hiszti kell neki meg a gyanakvás, de ha neked ez tényleg nem jó és nem értitek meg egymást, ne légy vele... DE!!!Először is meg kéne vele beszélned, mielőtt elhagyod, mert sose fogja megtudni miért hagytad el és még megváltozni sem hagyod szegényt? Az introvertáltnak nagyon jól esik, ha megértik és sok-sok jelet adnak, hogy lásd értékelik.
2020. dec. 17. 11:55
 16/27 anonim ***** válasza:
30%
A párom bak. Az érzelmek kimutatása sarkos pont. Sokszor tényleg semmi nem látszik rajta. Vannak viszont helyzetek amik tudom mit fognak kiváltani belőle, ettől függetlenül látszani nem látszik az arcán pl. ha mérges. Ha azt mondanád neki, hogy elhagyod, azt érnéd el, hogy elengedne, ugyanolyan rezzenéstelen arccal. Nem lenne dráma. Tudom ez nehéz, én oroszlán vagyok, gondolhatod mennyire bele vagyok nyomorulva az érzelmekbe.. nekem minden ezek körül forog. Sokszor azt sem hagyta, hogy én kimutassam, mert "ne nyálaskodjak". Bizalmat nehezen épít, de igazán soha senkiben nem fog megbízni, viszont nagyon könnyű bizalmat veszíteni. Egy szakítási kísérlettel mindent lerombolnál.
2020. dec. 17. 14:45
 17/27 anonim ***** válasza:
25%
Lemaradt, hogy sok idő kell, ahhoz, hogy kicsit kinyíljon. Nem tudom mióta vagytok együtt de nyugodtan számolhatsz mondjuk 5-10 évet. Nem kapkodnak. Kitartás kell hozzájuk. Viszont ha nem szeretne nem lenne veled szerintem. Ők pont megállják a helyüket, elvannak egyedül.
2020. dec. 17. 15:03
 18/27 A kérdező kommentje:

5-10 év????

😶😶😶😶😶🥺 Tejoeg.. Addig mivel érjem be?

😂😅🤔

2020. dec. 17. 15:24
 19/27 anonim ***** válasza:
16%
Azzal érd be, amit adni tud, és ne várd tőle, amire képtelen. A férjem minden évben a szülinapomra csak puszit ad. Meg a pénzt az ajándékra, hogy vegyek magamnak, amit szeretnék. Nincs érzéke ehhez, meg sok minden máshoz sem, amit romantikusnak mondanak. Viszont mindig ott van mellettem, számíthatok rá. Nem kell félnem, hogy elhagy. Sziklaszilárd a kapcsolatunk.
2020. dec. 18. 08:57
 20/27 anonim ***** válasza:
83%
jézusom XD milyen hülyeségeket válaszoltok neki... Kérdező, beszéld meg vele, nincs más megoldás... Vagy egész életedben a seggét akarod nyalni?
2020. dec. 18. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!