Honnan tudhatom, hogy a Bak párom szeret-e még?
Állandóan csak dolgozik.. Teljesen elhanyagolva érzem magam. Sokszor pesszimista és munka terén olyan dolgokon görcsöl és aggodalmaskodik, aminek számomra semmi értelme. És ha próbálok támasz lenni neki, nem él vele. Pedig már fáj nekem látni, amit csinál magával. Kicsinalja magát. De mintha büszke lenne és nem akarná, hogy egyutterezzek vele. Pedig én szeretném, ha a rossz időket és a bánatát is megosztaná velem és ne zarjon ki az életéből. De ha meg ezeket elmondom neki, nem érti meg. Olyan, mintha azt mondaná, hogy "dejo, pakoljal még rám egy lapattal és okozzál még lelkiismeretfurdalast".
Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán szeret engem. Vagy érez e egyáltalán valamit. Sokszor eszembe jut, hogy mi van, ha van valakije és azért nem mutat felém semmit.
Kíváncsi vagyok, ha közölnem vele, hogy elhagyom, mert nekem ez így nem jó, hogy semmi érzelmet nem kapok tőle, akkor harcolna e értem.. Vagy akkor hirtelen látszódna e rajta, hogy szeret. Vagy mutatna valami jelet annak, hogy megijed, hogy elhagyom.
De félek még neki állna feljebb, hogy ha ezt megmerem lépni. Mintha sosem tudatosulna benne, hogy mit okoz a másiknak.
Ti mit gondoltok erről? Akinek Bak párja van, az hogy kezeli ezeket? Tényleg szeret vajon engem?
Ha magamból indulok ki (Bak vagyok): Biztosan szeret! Egyáltalán nem tudjuk kimutatni az érzéseinket (ami fel is tűnt neked), munkamániásak vagyunk, mert félünk, ha elveszítjük, vége mindennek, amiért megdolgoztunk. Érted is dolgozik!
Ha tényleg meg mered tenni ezt így, amit mondtál, tuti hogy örökre elveszíted. Hideg fejjel mondhatja, hogy "jól van, ha te így érzed, biztos találsz nálam jobbat, remélem ő majd boldoggá tesz". Várva, hogy te azt mondd, hogy boldog vagy mellette és nagyon szereted és hosszasan megöleld. De közben halálra lesz sértve. A Bak lényege sajnos, hogy néha az ellenkezőjét mondja, amit gondol és elvár.
Fejleszthetné magát igazán... ha tényleg nagyon szeret, akkor meg tudod vele értetni, hogy szeretnél egy kicsit több odafigyelést, ölelést vagy valamit, mert te neked ez igényed, és jól esne nagyon. De ha nagyon nem vagytok kompatibilisek, akkor...
A lényeg, hogy kéne önfejlesztő könyveket olvasnia XD
Köszönöm a választ!
De ez így nem fer, hogy ő lesz végig sértve.. Meg bevagja a durcat, hogy akkor keress jobbat.. Ez így egyoldalú kapcsolat. Ez a legegyszerubb, azt mondani, hogy ha nem tetszik lehet menni. Elkene gondolkodnia, mire kellene jobban odafigyelnie.
Én bak nő vagyok.
Valóban nem tudjuk kimutatni az érzelmeinket. Ilyen egy bak, "meg szoksz vagy megszöksz"...
Ha megteszed azt, amit leírtál, tényleg nagy valószínűoséggel elveszíted, mert saját magamból indulok ki, hogy soha nem könyörgök senkinek, hogy ne szakítson vagy "gondolja át",stb. Ha így érzi, akkor menjen, én meg egy életre lezárom a dolgot.
Amit javasolni tudok neked bakként, hogy legyél türelmes, esetleg próbálj neki kedveskedni valamivel. Főzd a kedvenc ételét, készíts neki reggelit mire felébred, esetleg azt a reggelit dekoráld ki, legyen szív alakú... Bármi, amit szeret a párod. A bakok akkor is szeretnék, ha nem tudják kimutatni!
24/L
Valószínűleg más a szeretetnyelve, nehezen nyílik meg. Nem tudom, mióta ismeritek egymást, de valahogy ki kéne tapogatni, mi a kulcs hozzá
Én nem bak vagyok, de én is nehezen mutatom ki így direktben, a "szeretlekezést" meg ki nem állhatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!