Ikrek és nyilas ellentétei egymásnak?
Figyelt kérdés
2020. dec. 14. 23:00
2/9 anonim válasza:
Dehogyis! Mind a kettő megbízhatatlan szófosó. Annyi a különbség, hogy a Nyilas kevésbé felszínes.
3/9 anonim válasza:
Remélem! :D
Évekig volt Ikrek pasim, akivel elég csúnya véget ért a kapcsolat. Most vagyok egy másik dolog elején egy Nyilassal,és abban bízom, hogy nem sok közös van bennük :))
4/9 Grimfox válasza:
A horoszkópban nincsenek konkrét ellentétek. A hozzájuk rendelt elem (föld, víz, tűz, levegő) lehet ellentétes, de maguk a jegyek ettől még nem lesznek azok. Az ikrek levegő jegy, a nyilas tűz, így még az elemük sem ellentétes.
5/9 anonim válasza:
Ráadásul mind a kettő pozitív és válzozó jegy.
7/9 anonim válasza:
Dehogyis.
Nővérem ikrek én pedig nyilas, nagyon jó a kapcsolatunk.
Elválaszthatatlanok vagyunk.
8/9 anonim válasza:
Totál ellentétek, de nagyon jól kiegészítik egymást. 28 éve vagyunk együtt, feleségem ikrek, én nyilas és imádjuk egymást a szó szoros értelmében!!
9/9 anonim válasza:
Annyi a különbség, hogy az Ikrek egy kétszínű sunyi kis g3c1 a Nyilas pedig mindenkinek megmondja az őszintét. Én Mérlegként sokkal jobban kedvelem a Nyilasokat, Ikrek jegyűeket pedig hát, száműzném valahova a Grand Canyon környékére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!