Milyenek a Kos férfiak?
Személyiség, külső - belső tulajdonságok? Ágyban mik a tapasztalatok velük? :)
Tudom nem lehet általánosítani de azért kíváncsi vagyok a tapasztalatokra :)
Tényleg ez a gond amúgy, hogy egedni kell neki, mert csak ezzel tudod valamelyest megtatrani és irányítani, viszont nem lesz hálátlan és általában marad is, tehát nem olyan ember, aki az ágyába csal és aztán másnap örökre eltűnik.
De rá is kérdezhetsz konkrétan hogy milyen kapcsolatot képzel el veled, nem fog hazudni.
Ez érdekes dolog, hogy tűz a vízzel...
Én ugye Skorpio vagyok, az is víz jegy, mégis meg tudtam hosszabb időre tartani a Kost, a nehézségek ellere is. Csak a komoly kapcsolat meg házasság szót ne emlegesd neki, mert ugy elszalad, hogy soha többet nem látod. Nálunk hasonlo történt.
Pedig szerintem vannak azért közös vonások. Hűséges amúgy, de csak lelkileg, emberileg. Igen, a hűséget illetően elég sajátos értelmezése van.
Még engem, skorpiot is túlszárnyalt perverzitásában és kapcsolatainak számában, miközben amúgy az abszolut tisztességes, sőt kicsit néha visszafogott férfi látszatát keltette gyakran.
Ha anno nem ragaszkodtam volna annyira hűségesen hozzá, inkább feajánlottam volna egy nyitott kapcsolatot( ami annyira nem állt volna bizonyos formában távol tőlem, de nem vettem észre időben hogy ezt akarja, pedig volt, ami utalt rá) talán nem veszítettem volna el.
Bunkó, beképzelt, öntelt és idegbeteg.
Én nyilas férfi vagyok, de a kos jegyű férfiak a leghülyébbek, ezt úgy írom, hogy ismerek többet is. A nagy semmin is képesek felkapni a vizet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!