Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a Kos férfiak?

Milyenek a Kos férfiak?

Figyelt kérdés

Személyiség, külső - belső tulajdonságok? Ágyban mik a tapasztalatok velük? :)

Tudom nem lehet általánosítani de azért kíváncsi vagyok a tapasztalatokra :)

2020. dec. 3. 14:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
91%
#11 Nagyon rossz párosítás, ha csak a szerencse közbe nem szól! Egy Kos nagyon nehezen tolerálja a Rák érzelmi zsarolásait, hisztijeit, sértődéseit! Ő túl van ezeken a kisded játékokon! Ahhoz túlontúl őszinte és egyenes! Neked kell mindent megtenned érte! Ha ez nem jön be, akkor repülsz!
2020. dec. 4. 00:36
 22/29 anonim ***** válasza:

Tényleg ez a gond amúgy, hogy egedni kell neki, mert csak ezzel tudod valamelyest megtatrani és irányítani, viszont nem lesz hálátlan és általában marad is, tehát nem olyan ember, aki az ágyába csal és aztán másnap örökre eltűnik.

De rá is kérdezhetsz konkrétan hogy milyen kapcsolatot képzel el veled, nem fog hazudni.

Ez érdekes dolog, hogy tűz a vízzel...

Én ugye Skorpio vagyok, az is víz jegy, mégis meg tudtam hosszabb időre tartani a Kost, a nehézségek ellere is. Csak a komoly kapcsolat meg házasság szót ne emlegesd neki, mert ugy elszalad, hogy soha többet nem látod. Nálunk hasonlo történt.

Pedig szerintem vannak azért közös vonások. Hűséges amúgy, de csak lelkileg, emberileg. Igen, a hűséget illetően elég sajátos értelmezése van.

Még engem, skorpiot is túlszárnyalt perverzitásában és kapcsolatainak számában, miközben amúgy az abszolut tisztességes, sőt kicsit néha visszafogott férfi látszatát keltette gyakran.

Ha anno nem ragaszkodtam volna annyira hűségesen hozzá, inkább feajánlottam volna egy nyitott kapcsolatot( ami annyira nem állt volna bizonyos formában távol tőlem, de nem vettem észre időben hogy ezt akarja, pedig volt, ami utalt rá) talán nem veszítettem volna el.

2020. dec. 4. 08:47
 23/29 anonim ***** válasza:
Az én párom Kos és amit a #20-as írt nagyon igaz rá. Ő általában úgy gondolkodik,ha megakarod bármiben is változtatni minek vagy vele? Ja és nálunk alap az őszinteség,vagyis a te esetedben kérdezz rá hogy mik a szándékai veled. A legjobb nyilván az, hogy mindketten alkalmazkodtok egymáshoz,de ha egy Kos van melletted neked egy kicsit mindig többet kell engedni vagy alkalmazkodni,én ezeket tapasztaltam. A horoszkóp szerint meg mi se illunk össze,mert én meg Szűz vagyok,de valahogy mégis már egy jó ideje működik.
2020. dec. 4. 15:49
 24/29 anonim ***** válasza:
Nekem az aszcendensem kos: nem tűrök semmilyen feltételt vagy szabályt,valakinek vagy jó vagyok úgy ahogy vagyok vagy le is út fel is út de én nem fogok füttyszóra ugrabugrálni senkinek. A rák nőket meg egyébként különösen nehezen viselem, nekem ez a (kamu) borsószemhercegkisasszonyság, állandó drámázás, érzelmi zsarolás nem kenyerem, az érzékenységüket pedig lépten-nyomon megbántom az őszinteségemmel. Én ezt a helyedben hagynám, ti nem egymást keresitek és ez jobb ha még azelőtt véget ér mielőtt valaki megsérül.
2020. dec. 4. 16:27
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem a feltételeket kell látni egy kapcsolatban, hanem a lehetőségeket! És ha jó így, akkor működni fog kortól, nemtől, csillagjegytől függetlenül! Az elfogadás a kulcs!
2020. dec. 5. 17:15
 26/29 anonim ***** válasza:
#23 Az őszinteség az alap is lesz, a szabadságot meg meg kell tartani (bizonyos keretek között)! Akkor inkább fektessétek le a közös, kapcsolatra vonatkozó szabályaitokat, akármennyire is ellenkezik ez a társadalmilag elfogadottal és akkor ezen belül tudtok mozogni! Nem a társadalomnak kell boldognak lennie, hanem nektek! A Szűz a partnere tud lenni egy Kosnak, mert mindkettő ott van fejben, mégis szeretnek kockáztatni! Baráti szinten biztos hogy tud működni!
2020. dec. 5. 17:26
 27/29 anonim ***** válasza:
😃 Hát nekem volt több kos pasival dolgom, mind hazug volt....
2022. szept. 30. 21:53
 28/29 anonim válasza:
Olyan mint Hitler ő is kos volt, nyugodjon békében
2024. febr. 22. 23:43
 29/29 anonim ***** válasza:

Bunkó, beképzelt, öntelt és idegbeteg.

Én nyilas férfi vagyok, de a kos jegyű férfiak a leghülyébbek, ezt úgy írom, hogy ismerek többet is. A nagy semmin is képesek felkapni a vizet.

2024. jún. 24. 12:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!