Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a Kos férfiak?

Milyenek a Kos férfiak?

Figyelt kérdés

Személyiség, külső - belső tulajdonságok? Ágyban mik a tapasztalatok velük? :)

Tudom nem lehet általánosítani de azért kíváncsi vagyok a tapasztalatokra :)

2020. dec. 3. 14:06
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Bejovok neki.. Nagyon is.. De én nem fogok azért lefekudni vele, mert ő nem bír megulni a golyoin és sürget. Én meg csak megjobban elzarkozom, pedig tetszene amúgy. De ezzel mindent elront. Nem is ismerem.. Egyszer találkoztunk. Agyafúrt és kihasznalja, hogy a Covid miatt nem lehet menni sehova, sehova beulni ezért vagy az marad, hogy lakásra megyünk "filmezni és beszélgetni" (szerinte), vagy sétálunk a mínuszban. De végülis csak az lett amit én akartam, mert első randi abból állt, hogy este kimentunk egy tópartra, vittem takarót, ott dideregtunk alatta, és közben sajtburger menüt ettünk és ketpofara tomtuk a sultkrumplit és röhögtünk. Már ott a takaró alatt megfogta a kezem.. (mondom nemaaar legyszi ne rontsd el). Mert a pasik ezzel rontják el.. Én szeretem, ha egy pasi elhuzza előttem a mézes maddzagot és igenis várja ki, amíg már én nem bírok magammal, hogy megcsokoljam. Nem szeretem amikor úgy "kell" csinálni, hogy még nem is érzek semmit a másik iránt. Na mind1..

Szóval tetszik nekem, de annak semmi értelme, hogy magamra erőltetek valamit vagy belemegyek valamibe csak azért, hogy valakit ne veszitsek el. Meg oké.. Lehet valakinek ilyen a termeszete, hogy most azonnal tüstént, ha meg nem kapja meg akkor feladja, de azért értelmes emberek vagyunk és csak attól mert Kos valaki, attól még nem kellene törvényszerűnek lennie, hogy így viselkedik. Legalábbis az emberek ha akarják tudják moderálni magukat, nem osztonylenyek vagyunk. :/

Egyébként már nem is keres annyira.. Szerintem csalódott. Meg abból is látszik, hogy úgy igazából nem is tud engem megerteni, hiába mondja azt. Mert utána 1 nap múlva ugyanigy nyomul. De ha meg folyton szemrehanyom neki, akkor meg abból lesz elege. Gondolom ő úgy van vele, hogy semmi rosszat nem csinál, lehet nem is érti mi a bajom. Pedig tok nyugodtan elmagyaraztam neki.

A végén én jövök majd ki úgy az egészből, aki a "problémás szőrszalhasogato"..

2020. dec. 3. 21:22
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Te szűz vagy? 😅
2020. dec. 3. 21:50
 13/29 A kérdező kommentje:
Nem de ettől még nem fekszek össze valakivel ilyen gyorsan.
2020. dec. 3. 22:08
 14/29 anonim ***** válasza:
Mármint a csillagjegyed
2020. dec. 3. 22:31
 15/29 A kérdező kommentje:
Rák vagyok
2020. dec. 3. 23:16
 16/29 anonim ***** válasza:
63%
Nincs több kérdésem, szerintem engedd el ezt a pasit, egyértelmű, hogy nem egymást keresitek, teljesen más hőfokon vagytok, tűz és víz, ez így szenvedős lesz csak.
2020. dec. 3. 23:44
 17/29 anonim ***** válasza:

#5 Az biztos hogy utál várni és türelmetlen! Mindent azonnal akar! Számára az élet versenyfutás az idővel! Inkább úgy kell elképzelni, hogy többször fut neki az akadálynak, kis léptékben! Nem úgy, mint a Bika, hogyha elszánja magát akkor tör-zúz-pusztít, hanem mint egy Kos! Hátrál, nekifut, öklel! Hátrál, nekifut, öklel! Addig ismétli ezt, amíg meg nem adja magát a célpont!

Valahogy így: https://www.youtube.com/watch?v=aVCR29aE_OQ

2020. dec. 4. 00:04
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
#6 Ez igaz! Van amelyiknek van türelme, de ez ritka! Ha nagyon elszánja magát, akkor tud várni, de ehhez valamilyen cél kell hogy lebegjen a szeme előtt! Ha nem hisz a célban, az eredmény sikerességében, akkor tényleg hagyja az egészet! Nem tud olyat csinálni, amiben nem hisz! Ha csalódik vagy látja hogy nem koronázza siker a fáradozásait, akkor tuti hogy lelép! Nem érdemes sokszor nemet mondani neki, mert azzal a lelkesedését törik, ugyanis nagyon lelkes jegy! Inkább kis sikerélményeket kell neki adni, az tuti hogy motiválni fogja! Nem hátrál meg a sikertelenségektől sem, de nem a kedvenc pályája! Ha kialszik a tüze, azt nagyon nehéz már visszalobbantani! Kábé mintha vizet öntenénk rá! Már nem ég, de azzal meg is öltük az egészet!
2020. dec. 4. 00:16
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
#7 A Kos egy tipikus macsós-pasis jegy! Még a nők is elég férfiasak! Tőle ne várd, hogy majd türelmes lesz, meg ábrándozik! Ég a tüze, tettrekész, rögtön bele akar csapni a lecsóba! Nyughatatlan, nagyon nehéz lecsillapítani! Folyton az izgalmakat, a pezsgést keresi! Tele van életenergiával! Ha nem fogadod el így, akkor mindig csalódni fogsz!
2020. dec. 4. 00:22
 20/29 anonim ***** válasza:
88%
#11 Így fogod kinyírni, hogy rinyálsz, váratod őt és feltételeket szabsz neki! Ha nem jó neked úgy ahogy van, akkor minek vagy vele? Ha nem tetszik a csatorna, akkor miért nem kapcsolod el? Felesleges elvárni, hogy a TV2-n Barátok közt menjen, mert az az RTL Klub műsora! Egy kígyó nem fog a kedvedért a fára mászni és banánt enni, mert nem az a típus! Megszoksz vagy megszöksz, különben elveszíted! Amúgy én is Kos vagyok! 😉
2020. dec. 4. 00:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!