Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a Kos férfiak?

Milyenek a Kos férfiak?

Figyelt kérdés

Személyiség, külső - belső tulajdonságok? Ágyban mik a tapasztalatok velük? :)

Tudom nem lehet általánosítani de azért kíváncsi vagyok a tapasztalatokra :)

2020. dec. 3. 14:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%

Határozott, önfejű, makacs... Szó szerint mindig fejjel megy a falnak.

Szorgalmas, humoros, bármit meg lehet beszélni vele.

Nekem jó az ágyban :D

De ez valóban nem csillagjegy függő

2020. dec. 3. 14:17
 2/29 anonim ***** válasza:
90%
Nagypofájú, erőszakos, agresszív, kitartó és baromi sármos.:)
2020. dec. 3. 14:29
 3/29 anonim ***** válasza:
78%

Skorpió vagyok és általában vonzódom a Kos férfiakhoz. Persze tényleg nem lehet általánosítani nem is szeretnék, de az tény, hogy eddigi legnagyobb szerelmem Kos volt.

Külső: magas, vékony, szálkás arányos alkatú. Kicsit markáns, szögletes arc, szép finom vonalú, telt ajkak, gyönyörű zöld szemek, igéző tekintet. Sötétbarna haj.

Gyönyörű kezek, szép hosszú ujjakkal. Bár igazán férfias megjelenésű volt, mégis volt benne valami külső-belső kifinomultság. Az egész lényében.

Belső tulajdonságait illetöen egyszerű, nagyon kedves, jószívű, vidám fiú volt. Kicsit romantikus, érzelmes, érzéki. Nosztalgikus, hűséges.

Volt egy picit komolyabb, vadabb oldala is, akár csak nekem is, de ez nem baj.

Sajnos viszont ő is nagyon erős akaratú, céltudatos, nehezen befolyásolható. Sajnos nagyon a józan esze vezeti nagyon kemény tud lenni, ha elhatároz valamit olyankor a hideg logika vezeti, ami ellen nem számít semmi női taktika.

Ágyban? A legjobb. Fantáziadús, tabu mentes, önzetlen , figyelmes. Mintha olvasott volna a gondolataimban, mindig megérezte épp mit szeretnék és azt is tette.

2020. dec. 3. 14:46
 4/29 anonim ***** válasza:
88%

Minden megvan benne, ami az élethez szükséges! Életrevaló! Jég hátán is megél! Tipikus harcos (a Mars miatt)! Ha kell őszinte, ha kell hazug! Van egy csibészes alapvonása. Bárkit a padlóra küld, de ő is sokszor a padlóra kerül! Nem fél elesni és nem fél felállni sem! Úgy kell 120 éves korában agyonverni! :) Fiatalos lelkületű, nem szereti az öregséget, de meg tud békélni vele! A külsőségek és a bensőségek egyaránt fontosak a számára! Inkább a jelen és a jövő érdekli! Mindig hajtja valamilyen vágy, szenvedély, aminek célt adhat! Ha nincs ez, akkor van az! Nem adja fel, akármilyen nehéz helyzetben is van! Ha kibillen, akkor nagyon agresszív és nagyon veszélyes, ilyenkor jobb kerülni! (antiszociális) Alapvetően az egyik legjobb barát, mert őszinte és megbízható, de csak a számára fontos emberekkel! Akiben csalódott, azt nagyon nehezen fogadja vissza! Megviselik az emberi kapcsolatok! Nagyon tud szeretni és nagyon tud csalódni! Kardinális, tehát szívközpontú jegy! A felszínen és a mélyben is van egyfajta vadság ami a környezetét megijeszti, de sokszor lázba is hozza! Remek társasági ember, általában sok ismerőse van! Amikor elmegy valahonnan, sokszor hagy űrt maga után! Lobogó egyéniség, nehéz őt takarékra állítani, mert rengeteg az energiája! Vaskos, nyers, durva humor jellemzi! Szexben is nyers és vad, attól függ hogy a partnere hogyan kívánja! Van egy nagyon romantikus, szelíd oldala is, amit csak a megfelelő partnerrel tud megélni! A munkában nagyon oda tudja tenni magát, ha hisz abban, amit csinál! Főnök is lehet belőle, ilyenkor vagy kíméletlen, vagy lojális, vagy mindkettő! Általában jó csapatjátékos! Egyedül és társaságban is jól megállja a helyét! Nagyfokú önbizalom és szabadságvágy jellemzi! Számára az a legvégzetesebb, ha elveszíti az önbecsülését és a szabadságát! Alapvetően őszinte, ami a szívén az a száján! Hátrány hogy szereti a nőket és hamar eljárhat a keze! Tele van élettel! Terence Hill és Jean-Paul Belmondo tipikus Kos! :)

Mottói:

"Én vagyok!"

"Én akarok!"

"Nem adom fel soha!"

"Jöttem, láttam, győztem!"

2020. dec. 3. 14:57
 5/29 A kérdező kommentje:

És hogy lehet egy Kos egyszerre célratörő ha közben nem türelmes és nem kitartó?

Azt is mondják, ha egy Kos akar valamit, megszerzi.. És hogy pont hogy lázba hozzák az akadályok mert kihívás. De közben meg elvileg nem kitartó és türelmetlen..

Én ezt pl abban vettem észre, hogy egy Kos pasi nagyon nyomult rám.. Mondtam neki, hogy nekem gyors a tempó. Látszólag megertette, majd pár nappal később megint ott tartottunk, hogy rohan előre a tempóval. Aztán feladta és nem keres már. Pedig semmi rosszat nem csináltam.

2020. dec. 3. 18:32
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos csak egy darabig tartják lázban az aktuális kihívások, ha úgy látja, felesleges valamiért teperni mert nem biztos a siker, akkor inkább hagyja a francba az egészet.

Úgyhogy ha akarsz valamit a Kos pasitól, egynél többször nem érdemes nemet mondani neki, mert nem az a tipus, akit sokáig lehet túráztatni.

2020. dec. 3. 19:35
 7/29 A kérdező kommentje:
Én akarok tőle többet.. De nagyon rámenős, nekem meg ez gyors. Hogy ertessem meg vele, hogy lassitson anélkül, hogy ne adja fel? Nem fogok csak azért rohanni, mert ő különben feladja. Sietett. Értem itt azt, hogy első találkozó és már kézfogás, csók meg ilyenek. Legalábbis nagyon nyomult és mondtam, hogy ezt még nem. Nem értem miért nem lehet egyszerűen csak beszélgetni valakivel, miért kell már azonnal történjen valami testi dolog. Én nem vagyok ez a "első randin már smaroljunk" típus. Ő meg folyton próbált rávenni. Aztán azt mondta rendben tiszteletben tartja, de aztán meg poén szintjén erőltette a témát. Jól lehetett vele beszélgetni dolgokról, de ezzel a nyomulassal a végén teljesen kiabrandito volt. Mint valami 15 éves kamasz akinek még nem volt nője.
2020. dec. 3. 20:02
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

A férjem kos, a legjobb pasi akit valaha ismertem. Magas, arányos, edzés nélkül is úgy néz ki mint aki edz és nagyon szép kifejező szemei vannak. Nagyon sármos, van egy olyan személyisége, hogy emlékszem még a nevét sem tudtam csak láttam őt de levett a lábamról, kitűnt a tömegből. Mindenhol körberajongják a nők viszont rendkívül hűséges és megbízható, a nyakamat rátenném, hogy elcsábíthatatlan.

A természete elég domináns, magabiztos, célratörő, néha egy kicsit kontrollmániás (ENTJ egyébként, pont nemrég láttam egy erre vonatkozó kérdést itt) de ezt szoktam neki jelezni és akkor moderálja magát. Vitákban hamar felkapja a vizet de nagyon hamar le is higgad és nagyon ritkán idegesíti úgy igazán fel magát, többnyire 5 percet tombol és már el is párolgott a dühe. Nagyon rugalmas, tettrekész, áll elébe bármilyen kihívásnak, ezermester, mindent megold és tényleg minden követ megmozgat ha szükséges. Tűzön-vízen átmegy, hogy elérje a célját de könnyen lankad a lelkesedése mert untatja a monotonizmus, szereti ha a cél rövidtávon elérhető de azért kihívás elé állítja. Extrovertált de mégis van benne egy ilyen nincs szükségem senkire vonás ami szintén vonzóvá teszi. Apának fantasztikus, türelmes szórakoztató, igazi pajtija a gyereknek de közben tekintélyt parancsoló vezető a családban. A szexben messze a legjobb; vehemens, technikás, kísérletező de nagyon figyelmes és igyekszik, hogy a másiknak is jó legyen.

2020. dec. 3. 20:22
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
7: a férjemmel az első randin lefeküdtünk úgy nyomult és közölte, hogy ez az ami miatt kitartott mellettem. 😅
2020. dec. 3. 20:24
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Én a találkozásunk első napján lefeküdtem a Kos pasimmal, egyrészt gondoljon rólam, ki mit akar, de ha valamit/valakit akarok, akkor nem kerülgetem a dolgokat, mert nem látom értelmét, másrészt ez esetben a nagy táv. miatt, mert nem tudtam, látjuk e még valaha egymást és ezt nem hagyhattam ki...Őt nem!

Viharos gyorsasággal történt köztünk minden, de mégis kibírt 3 évet a kapcsolatunk.

#3-as voltam.

Szóval szerintem ha bejössz neki, csak emiatt nem fog otthagyni.

2020. dec. 3. 21:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!