Férfiak milyennek tartjátok a Rák nőket? Volt már dolgotok Rák nővel? Nektek mi a jegyetek?
Rák volt az exem. Imádtam, a szex is nagyon jó volt vele. Összeillettünk, MBTI alapon is (INTJ és INFP, Bak és Rák).
Szuper érzéki és érzelmes volt, imádott szeretkezni, finomkodni lágyan. Nagyon kedves volt és puha. De sok negatív jelleme volt, amit nem vettem észre, mert annyira csodásnak láttam. Ezek kikészítettek, de utána már láttam, mit értettem benne félre, s elfogadtam úgy is. Addigra már szakítottunk. De vágyom vissza rá, vagy hasonló kapcsolatra. Nagyon hiányzik az a mély érzelmesség és szeretet, gondoskodás.
És úgy érzed ezt más jegy nem tudja megadni vagy más lány? Érdekes amúgy.. Sokan azt mondják a csillagjegyek egy nagy baromság és humbuk. Meg hogy kamu és igazából akárki magára veheti amit olvas. Van benne igazság.. Hiszen egy levegős jegy is tud érzéki lenni és szenvedélyes. Pl mint egy ikrek vagy vízöntő. A különbség az, hogy milyen mértékben... Én is tudok kivancsi lenni és kreatív mint egy vízöntő, csak nem az ami a létem eleme és központja. Nekem az érzelmek. Én is rák vagyok amúgy.
Szóval meg tudlak érteni, ha azt mondod netán, hogy úgy érzed mástól ezt nem kapod meg újra.. Lehet, hogy megkapod, max nem akkora hőfokon mint egy Rák nőtől. Nekem pl nagyon zavaró, hogy én sosem kapok vissza akkora intenzitással érzéseket mint ahogy én adok.. Legjobb barátnőm ikrek, én ugye rák. Ő állandóan pörög, felületes, a társaság közepe, úgy néz ki mintha mindenki a barátja lenne, de nála ezek felületes kapcsolatok. Nem mely kapcsolatok. Szoval elég rossz, ha nem kapod vissza amire vágysz, tudom. Én sem szeretem a félmegoldasokat. Amikor tudom, hogy lehetne jobb is de ezzel kell beerni ami van.
Engedd el ezt a csillagképes játékot...
Az égvilágon semmi jelentősége annak, ki mikor, milyen csillagállásnál született.
Persze van olyan, hogy ráillik valakire egy-egy leírás, de ez tök természetes, hiszen olyan általános dolgokat írnak le, amiket egy kis töprengéssel bárkire ráillőnek gondolhatunk.
Az örökölt személyiségjegyek, a személyiségfejlődés során őt ért hatások alakítják ki egy ember lelki alkatát. És MINDEN ember egyedi, annyira, hogy semmilyen sémát sem lehet általánosan alkalmazni velük kapcsolatban.
Ismerd meg az embert magát, és kiderül, hogy összeilletek-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!