Férfiak milyennek tartjátok a Rák nőket? Volt már dolgotok Rák nővel? Nektek mi a jegyetek?
#6.
A 4. vagyok. Ugyan már! Az én szívem hölgye pl. egyáltalán nem ilyen. Ő egy végletekig kedves, törődő, jólelkű nő, nagyon nagy igazságérzettel, rendben lévő belső értékekkel. Tipikusan az, akiről tudom, hogy milyen nagyszerű, odaadó anyja lesz a gyerekeinknek. Álmodozó, érzelmi manipulációra hajlamos (ez is jó értelemben, amikor már azt hinném, hogy az én szívemet nem hatja meg semmi, neki mindig sikerül), sokszor ezzel játszunk, hogy ő tudatosan visszaél vele. :D Jóindulatú, sosem bánt senkit...még akkor sem, amikor őt viszont nagyon is szeretnék bántani, és nekem kell az asztalra csapnom, hogy most már elég legyen, és vagy ő tépi apró, véres cafatokra az illetőt vagy én fogom. Persze nem baj, nekem ez fekszik, szeretek a védelmezője lenni (nem megbántva, vagy az önbizalmát rombolva, de néha sajnos nem sikerül teljesen jól). Egyébként egy ragaszkodó, törődésfüggő, érzékeny, törékeny, bújós cica. Nem makacs, hallgat a jó szóra, és lehet nem rögtön, de sokszor hagyja meggyőzni magát, ha én úgy érzem, hogy nekem van igazam (ez nekem fontos). A legjobb!
#8. Abszolút, nagyon összeillünk minden tekintetben.
#9. Igen persze. És akkor gondolom szerinted a Rák nők nem is tudnak hosszútávon kapcsolatban maradni, mindent szétcsesznek, és el kell őket hagyni. Mind ilyen. :D Én nyolc éve vagyok ebben a kapcsolatban, el is vettem feleségül, egy párszor volt már időnk lebontani és kielemezni egymás jellemvonásait. Te figyelj, nem lehet, hogy te kapcsolatra alkalmatlan hülyékkel voltál együtt, én meg mondjuk nem, és nem is a csillagjegyekről szól ez? :D Mindazzal együtt, hogy egyébként az általad leírt jellemvonások (nem ilyen pejoratív értelemben, ahogy te írod le, de) megvannak, csak ez nem mindegy, hogy egy jó emberben van-e meg. Mert én ezeket kb. csak pozitív előjellel tudom életem párjában szemlélni. Hogy is tudnám? Én jól érzem magam. Aki az általad leírt szemét dolgokat műveli egy párkapcsolatban, az azt nem azért teszi, mert Rák, hanem egészen más miatt. Az én Rákom egy intelligens Rák, aki érett, felnőtt nőként viselkedik az élet minden területén, és soha, egyetlen pillanatig nem éreztem még azt vele, hogy én bárminek is elszenvedője lennék a kapcsolatomban (ez egyébként az én tulajdonságaimból is következik, hogy nálam eleve elképzelhetetlen, mert egy ilyen kapcsolatban én nem sokáig lennék). Az életünk ráadásul olyan szépen épül, hogy én egyszerűen nem látom magam előtt, hogy ez bárki mással is akár csak közelítőleg is ilyen jól menne. Megértem persze a kiábrándultságod, de gyakorlatilag semmit nem tudok átérezni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!