Halak szűz jeggyel jó párost alkotnak?
Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 19:51
1/7 anonim válasza:
Elméletben igen, gyakorlatban láttam rá példát, hogy naaagyon nem. De ne ez alapján válassz párt kérlek!
2/7 anonim válasza:
Én halak vagyok. Ide nekem egy szüzet!
3/7 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. A Halak egy álmodozó, a Szűz viszont jéghideg logikával és erős kritikával rombolja szét a Halak álomvilágát.
Megteremti ugyan az anyagi biztonságot, ezzel viszont érzelmi ridegség jár együtt, így a Halak biztosan nem érezné jól magát egy ilyesfajta kapcsolatban...
4/7 anonim válasza:
3-as, amúgy azt hiszem, hogy Haláltengelynek is hívják az övékét és nagyon durván leépíti a feleket, ha tipikus Halak meg Szűz.
5/7 anonim válasza:
Halak férfi vagyok, nem a legjobb. Nekem a kedves, "cuki" lányok tetszenek, a szűz irtó rideg és gyakorlatias, túl földhözragadt, rugalmatlan. Rengeteg fura berögződéssel, szóval nem jó.
6/7 anonim válasza:
Minden jegy lehet tipikus vagy nem tipikus. Meg azért az aszcendenst meg a holdat se felejtsük ki a képletből. Szóval próba szerencse.
7/7 anonim válasza:
Szűz férfi vagyok, párom halak. Rendelkezünk a saját jegyunkre érvényes jellemzőkkel, de nem feltétlen tipikusan. Én szűzkent nem vagyok gyakorlatias, logikus, sem racionális. Viszont maximalista, szőrszálhasogató és előre tervező igen. Mégis nagyon álmodozó és menthetetlenül érzékeny és nagyon romantikus. A párom halakkent gyakorlatias, praktikus, de nem túl érzelmes, bár romantikus, de én szűz pasikent túlteszek rajta. Viszont az én kotoszkodos énem a halak mérhetetlen türelme zseniálisan kezeli, én meg erzelmeket tudok adni neki, amire szüksége van. Szóval szerintem lehet jó páros, az eleje mesébe illő, utána kell rajta dolgozni, de minden kapcsolaton kell. Szóval szerintem alakulhat ki belőle jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!