Melyik Hold fázisban szokott megjönni a menstruációtok? A születés időpontjában milyen fázisban volt a Hold?
Változó, mivel nem pont 28 napos a ciklusom. Nem követem a hold állását, de azt vezetem, hogy mikor jön meg, így a kedvedért most visszanéztem és összevetettem egy holnaptárral. Tavasszal még teliholdkor jött meg, de most már újholdkor, mert minden hónapban kicsit csúszik a hold állásához képest.
A születési dátumom meg a naptár szerint az utolsó negyedes félhold után volt 3 nappal, de szerintem ennek abszolút semmi köze a női ciklushoz.
Most megnéztem: én újhold elött 5 nappal születtem, a gyerekeim meg újhold után 2-5 nappal fogantak - szzóval nem azonos fázisban, mint amikor születtem, egy "osztással" késöbb.
Eza tézised - legalább is rám nézve tévedés.
A menzeszem meg nincs összefüggésben a holdfázisokkal, mert 24-25 napos ciklusom van, ez nem eshet egybe a 28 napos holdfázisokkal.
Nagyon sokáig pontosan újholdkor menstruáltam, ebben a hónapban valamiért késett és nem 28 napos volt a ciklusom.
Növekvő fázisban születtem, félhold és telihold között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!