Melyik Hold fázisban szokott megjönni a menstruációtok? A születés időpontjában milyen fázisban volt a Hold?
A holdfázisnak semmi köze a mestruációs ciklushoz, nekem minden egyes fázisban elöfordult már.
Arról meg fogalmam sincs, milyen fázisban volt a Hold, amikor születtem, nem néztem meg akkor :)
90%-ban teliholdkor jön meg a menstruációm. A legtöbb nőnek egyébként teliholdkor jön meg.
Azt nem tudom, szüketésemkor milyen fázisban volt a hold, nem is valószínű, hogy ez visszakereshető, illetve jelentősége sincs szerintem.
Mivel 24 naposak a ciklusaim, nem lehet semmiféle egyezés a 28 napos holdfázisokkal.
A 2-es állítása éppen ezért nem lehet igaz, a nök nagy részének nem 28 napos ciklusa van, 21 és 35 nap között a megszokott (úgy értve, hoyg rendszeresen 21 nap, valami másnak meg rendszeresen 35 - másoknak meg valahol a kettö közt, de nagyjából ugyanolyan hosszú)
Csak jobban tudom már nálad, hogy mikor szokott megjönni a menstruáciom. Olvasd el mégegyszer, azzal kezdtem, hogy az esetek 90%- ban. Tehát nem minden egyes esetben, de legtöbbször teliholdra esik!
Ebben nincs tévedés, mivel a mensimet rendszeresen irom naptárba, a holdat meg figyelem, mivel a hajápolást és a viráglocsolást ahhoz igazítom.
Igen, valóban nem minden hónapban 28 napos a ciklus. Van, hogy pár nappal rövidebb. De ettől még legtöbbször teliholdkor van. Ez van.
A radixból pontosan látszik a Hold fázisa, csak térben kell elképzelni.
Ha a Nappal szemben áll - telihold
Ha a Nappal együtt áll - újhold
A Nap-Hold kvadrát - félhold
Ne kezdjetek vitatkozni a személyes tapasztalatokon.
Itt mindenkinek csak igaza lehet, amíg a kérdésre válaszol.
2-4-es: nem AZT vontam kétségbe, hogy NEKED mikor jön meg, hanem AZT az állításodat, hogy "a legtöbb nőnek egyébként teliholdkor jön meg" - EZ AZ, ami nem igaz, lásd a 3-as válaszomban leírt magyarázatot!
(Elnézést a nagybetükért, nem kiabálni akarok, csak másként nem tudom kiemelni azokat, amiket szeretnék)
8# És mikor születtél? Melyik jegyben állt a Hold?
Egyébként egy személyt ismertem, akinek tudtam, hogy teliholdkor szokott lenni minden esetben pontosan, de nála is csak azért szereztem róla tudomást, mert ő is foglalkozott asztrológiával, ezért nyomon követte. - és sajnos nincsenek meg a születési adatai.
Annyi bizonyos, hogy a nők akkor a legtermékenyebbek, amikor a Hold a születésük időpontjában elfoglalt helyzetét veszi fel újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!