Nem akar megjönni! Mit tegyek?
- 6 napja késik.
- Lassan 18 éves vagyok, élek nemi életet, de mindig védekezünk.
- Mióta van szexuális életem (kb 8 hónapja), kissé rendszertelen a menstruációm. És őszintén szólva nem tudom, hogy mindig késik/előbb jön vagy átállt. (Utóbbi esetben hogy kell kiszámolni? A menstruációmat egy alkalmazásban vezetem -Naptáram-, aszerint késik pár napja.)
- Már legalább 1 hete érzem néha a szokásos menstruáció előtti görcsöket (jelenleg is), de semmi.
- Egy ideje 5 helyett maximum 4 napig tart és gyengébb is, mint szexuális élet előtt volt.
- Napok óta érzem mintha meg akarna jönni, de semmi.
- Az utóbbi 2-3 napban néha fehéres váladék van, ha kitörlöm, illetve volt már példa barnás/vér szerű "folyásra" is. Nem sok, csak éppen láttam a papíron, a fehéres-barnás valamiben.
- Nem voltam tudtommal felfázva és nincs semmi terhességre utaló tünetem, csak a fent leírt panaszok állnak fent.
Mit csináljak, hogy megjöjjön? Mi lehet a probléma és miért?
Honnan tudjam, hogy átállt-e a ciklusom, ezt hogy számolom ki?
Neten sajnos sehogy sem találok választ a kérdésre, így remélem itt kapok majd segítséget/tippet/bármit pár tapasztaltabb nőktől.
Előre is köszönöm! 😊
Fordulj nőgyógyászhoz. Ő tud biztosat mondani.
A barátnőm 19 éves korában cisztája volt, szintén kimaradt sokáig menstruációja, pecsételős vérzései voltak, majd gyógyszerrel kezeltette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!