Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpio nap, szuz hold,...

Skorpio nap, szuz hold, mérleg aszcendens? mit gondoltok? 18l

Figyelt kérdés
2020. okt. 23. 20:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem ilyen célból irtam, csak neha vizsgálom, hogy mas skorpiok kivel hogy jonnek ki. Kivancsi voltam, hogy neked mi. Egyebkent egy közeli bak ismerősöm van, de vele jol kijövök.
2020. nov. 10. 02:20
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Dehogynem ezért írtad. Más skorpiók? Milyen más skorpiók? Te azthitted csak skorpiók írnak ide? Ja nem, csak próbálsz terelni... :D
2020. nov. 11. 18:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Te fogyatekos vagy fiam. Szerintem nem a skorpio ismerőseiddel lesz a baj, hanem veled. Kivancsi voltam arra hogy mivel nem jossz ki veluk jol, te mi lehetsz. Mit nem értesz ebbol ember?
2020. nov. 11. 20:17
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Meg a jó édes anyukád a fogyatékos kislányom! egyébként ha már ennyire érdekel, pont azért vagytok irritálóak (főleg nekünk, bakoknak) mert átlátunk rajtatok, a kis próbálkozásaitokon, ahogy próbáltok másokat összezavarni, megtéveszteni. Csak ugyebár ez nem mindenkinél sikerül és ilyenkor felrobbantok az idegtől.

És még mielőtt félreértenéd b@zdmeg azzal a szűk agyaddal, akkor ezt most nem erre a kis "eszmecserénkre" vetítve írtam, hanem úgy általánosságban.

Na de remélem ezen is meg fogsz sértődni és írsz megint valami okosat. :)

2020. nov. 13. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!