Mit gondoltok egy Mérleg jegyű, Skorpió aszcendensű lányról?
Nap a 12. hazban.
Hianyzo, vagy erzelmileg elerhetetlen apa, emiatt az ego serult.
Nem tudja definialni a sajat hatarait, emiatt inkabb hatterbevonul, elvonul a vilag elol.
Az asztrológia hitelességének kérdését tegyük félre egy pillanatra és vegyük elő a józan észt:
"Szerintetek milyen KÜLSŐ, illetve belső tulajdonságokkal..." (kiemelés tőlem)
--> szerinted honnan a francból tudná bárki? Még az asztrológia sem állítja, hogy valakinek a KINÉZETÉT meg lehetne állapítani a csillagjegye alapján! Ennyire sötétek ne legyetek már!
Bocsánat, ezt akárhányszor végiggondolva se tudnék ennél normálisabb választ adni.
Őszinte leszek. Ismertem elég közelről egy ilyen hölgyet. Nagyon jól kijöttünk, felettébb humoros, legalábbis nagyon passzoltunk ilyen téren. Egy úgymond barátság extrákkal kapcsolatot alakítottunk ki. Vele voltak eddigi életem legjobb szexuális élményei. Saját bevallása szerint is szerette a szexet, ami eleinte rendben volt számomra de ez azzal is járt hogy lányként több partnere volt előttem, mint nekem férfiként. Ez már annyira nem tetszett. Én egyébként kos vagyok.
Ma már nem beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!