Merleg ferfi nyilas aszcendenssel, es skorpio no merleg aszcendenssel. :D Mi a velemeny?
Figyelt kérdés
2020. szept. 17. 16:51
2/8 A kérdező kommentje:
A véleményt kerdeztem. Hogy milyen páros stb :D
2020. szept. 17. 17:22
3/8 anonim válasza:
Nézd, ezt ennyiből én honnan tudjam? Gondolom, az egyik te leszel. Hát, figyelj, párkapcsolati szinten a holdatok sem ártana, amúgy meg nem mindegy a társadalmi hovatartozás, meg úgy ezer tényadat.
De ha ilyen Nők lapja Café szintű általánosításra vágysz, akkor azért itt bőven lenne konfliktus, amellett, hogy jelen vagy egy Vénusz-Mars párosítás.
4/8 anonim válasza:
Ennyiből még is mit mondjunk? Ezek az adatok semmi információt nem szolgáltatnak egyi emberről sem. Tulajdonságokat, személyiségtípusokat és viselkedést írd körül abból talán meg tudunk mondani valamit
5/8 A kérdező kommentje:
Érdekesnek gondolom,mert ebben a témában valaki ennyit se ir le, és azt nem nézik ennyire le mint Ti engem.. leirja hogy oroszlán vagyok es a crushom meg egy valami. Es abbol mar rogton írja mindenki az okosságot. En meg kimertem ezt írni és azonnal az ellenszenvet tapasztalom.:)
2020. szept. 18. 06:42
6/8 anonim válasza:
Milyen ellenszenv? Csak annyit mondtam, hogy ez kevés. Meg azt, hogy ne a horoszkóp szenny szintre menjünk már, amiket oda írnak. Most okosabb leszel, ha én elmondom, hogy bika vagyok, de kb. semmi sem igaz rám? Tudod miért nem? Mert oroszlán aszcendensem van meg 5 olyan bolygóállásom, hogy a bika sem úgy érvényesül ám. Na, ez, amit te ide nem írtál le, így én sem válaszolhatok értelmeset. Ha megteszed, természetesen legjobb tudásom szerint próbálok írni valamit.
7/8 A kérdező kommentje:
Mivel nem nagyon értek az asztrológiához csak hogy én nekem a bolygóm a Plútó, az övé meg a Vénusz.. meg hogy az én elemem a víz, az övé meg a levegő.. az o polaritása pozitív, enyem meg negatív. Mast sajnos nem tudok erről. Azért kérdeztem meg:)
2020. szept. 18. 10:21
8/8 anonim válasza:
És ezt honnan tudod? Már az aszcendens.. akkor mást is tudnod kéne... :D Mindegyikhez a születési időpontotok kell, szóval én most nem értem ezt a helyzetet.XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!