Rák csillagjegyűek miért találnak nehezen magunknak párt? Ne azt mondjáktok horoszkóp hülyeség! Egyik unokatestvérem is Rák férfi és még szűz mindketten 21èvesek vagyun és mindketten Szűzek vagyunk még
Hát ezt cáfolnám.Mi szinte gyerekkent jottunk ossze,16,5 es 17,5 evesen a Rák férjemmel,azota is egyutt vagyunk 35 eve.
Én is Rák vagyok...hazudnek ha azt mondanam ,mindig csupa boldogsag volt...De ilyen hosszu hazassagban mindenhol van kanalcsörgés...
Szerintem ez tenyleg nem a horoszkoptol fugg.Van sok olyan mas jegy is,akivel pl.en nem szivesen elnek,pl.Ikrek,Kos,Vizonto.
Szoval attol hogy Rák valaki,miert ne talalhatna párt??
Pl.egy kozepsulis baratnom is Rak,es ő is 35 eve van egyutt Halak ferjevel.
A ferjem egyik haverja viszont Rák,de agglegeny 53 evesen..
Ezt én sem tudom, de nekem azt mondták hogy túl kedves vagyok másokkal emiat van kevés kapcsolatban részem
De igazából bízom a véleményükben
Akinek van önkritikája azok beísmerik maguknak is hogy milyenenek a rákok. Hisztis, manipulatív, kígyók kb. Imádják sajnáltatni magukat, és imádnak vitázni. Sokat támaszt alá az aszcendens és a Hold jegy is.
Ja amúgy Rák vagyok :D volt egy 3 éves kapcsolatom egy Oroszlánnal (szegény jó sokáig bírta) és újra egy Oroszlánnal vagyok. Úgyhogy attól hogy Rák vagy lehet kapcsolatod, csak ne keress görcsösen, hagyd, légy nyitott és majd jön a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!