Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A horoszkóp-hívők mikor...

LakatosAnonymus kérdése:

A horoszkóp-hívők mikor fogják észrevenni, hogy a csillagjegyek találtatásának semmi köze a párkapcsolat sikerességéhez?

Figyelt kérdés

2020. okt. 16. 10:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nemrég olvastam egy cikket, amiben 1000 embert kérdeztek meg ebben a témában, összehasonlítva az iskolázottságukat azzal, hogy mennyire hisznek a horoszkópban. Még egy tesztet is el kellett végezniük, olyasmit, mint egy iskolai tudásszint-felmérő, hogy a valós tudást mérhessék, ne csak az iskolai papír legyen az alap. Az eredmény nem meglepő: az alacsonyabb iskolai végzettségűek között, és akik a teszten rosszabbul szerepeltek jóval nagyobb arányban voltak olyanok, akik hittek a horoszkópban, jósokban, boszorkányokban meg hasonlókban. Míg a magasabb iskolai végzettségűek, és a tesztet jobb eredménnyel kitöltők sokkal kevésbé voltak hiszékenyek.
2020. okt. 21. 13:36
 12/23 A kérdező kommentje:

Nincs benne igazság.

Ha Te ebben hiszel, sokkal inkább te vagy az olcsójános. 😃

2020. okt. 22. 22:05
 13/23 anonim ***** válasza:

És mit is keresel ebben a kategóriában ha baromságnak tartod?

Nyilván nincs életed, mert egy neveletlen kis bunkó vagy, és itt vezeted le a frusztrációd :)

2020. okt. 22. 22:34
 14/23 A kérdező kommentje:

Attól függetlenül, hogy baromság, egy horoszkoppal kapcsolatos kérdést hova máshova lehetne kirakni?!

Van életem, sok mindenel foglalkozom: például azzal is, hogy a magadfajta kis hiszékeny csörögék miféleképpen bolondulnak bele a horoszkópokhoz hasonló lényegtelen hülyeségekbe.

2020. okt. 23. 10:47
 15/23 anonim ***** válasza:

Ott a pont kérdező. 😀😀

Amúgy megfigyelések, hogy még jelent itt ez a horoszkóphívő, és nem azon volt hogy kulturáltan megmagyarázza, hogy neki miért vált be az hogy ebben hisz, hanem a kérdezőt és mindenkit letámad és ítélkezik, bírál, fröcsköl,

Na, hát itt függ össze az intelligencia és hogy ki dől be ennek a horoszkóposdinak és ki nem.

2020. okt. 23. 10:59
 16/23 anonim ***** válasza:
Akarom mondani hogy megfigyeltétek? Hihi csak átirta a telóm
2020. okt. 23. 11:00
 17/23 A kérdező kommentje:

"Ítélkezik, bírál, fröcsköl."

Nem véletlenül te kezdted az ólcsójánosozást, barátom? 🤔

2020. okt. 23. 11:35
 18/23 anonim ***** válasza:

Hihi, 15 ös vagyok, nem rád értettem kérdező, hanem pont arra aki olcsójánosozott.

Hogy még jelenik itt is olcsójánosozik, meg bírál hogy kinek nincs élete kinek van, mintha ő döntené el.

2020. okt. 23. 11:54
 19/23 A kérdező kommentje:

Oké, bocsánat. Összetévesztettelek: nem tudok különbséget tenni anonim és anonim között...

2020. okt. 23. 12:03
 20/23 A kérdező kommentje:

Amúgy most, hogy így újraolvasom, nagyot ütött a kommented. Már értem: az előbb azt hittem, rólam beszélsz, s gondolkodtam h most mi a rák van? :D

2020. okt. 23. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!