Melyik asztrológusnál voltál elemzésen és mennyibe
került?
Gurukhoz soha nem jàrok ès nem is megyek. Csak kenyeret keresnek vele . Full butasàg az egèsz .
2020. okt. 13. 20:36
2/26 A kérdező kommentje:
Mondjuk a guru az egészen mást jelent...
Amúgy nem az a kérdés, amiről írtál, semmilyen szempontból.
3/26 A kérdező kommentje:
#1. Alapvető szövegértés kellene.
Ha nem voltál még asztrológusnál, akkor ez a kérdés nyilvánvalóan nem hozzád szólt, hiszen nem tudsz arra válaszolni.
Azt persze tudom, hogy csak kötekedni akarsz, de azt meg minek?!
Ha full buta vagyok szerinted ja meg kötekedhessek xd akkor az asztrologus az micsoda szerinted. Mit szokott az csinálni? Bolygókrol beszèl meg a sorsodat probálja azonositani de abszolut nincs logika ebben tehàt akkor ki is itt aki kötegszik? Xd persze nyugodtan menj.guruhoz ugyanazt jelenti.
2020. okt. 13. 21:01
5/26 A kérdező kommentje:
Nem. Egyáltalán nem azt jelenti a guru szó, mint az asztrológus. Nézz utána.
Nem is arról van szó, hogy valaki buta-e, hanem arról, hogy materialista vagy annál tovább lát.
Az viszont már tényleg butaság, ha valaki nem ismeri egy szó jelentését és váltig állítja, hogy igen.
Hàt jó . Ennek semmi èrtelme. Nem vagyok materalista de tudom hogy működik ez a illúzio meg átverés pènzzel dolog meg hogy kell lehazudni csillagokkal az embernek hogy mindent megkap. Àldozat nélkül nincs győzelem. Olyan sors meg nem is lètezik amit előre megjósolnak. Az életbe sok minden törtènhet egy emberrel.
2020. okt. 13. 21:13
7/26 A kérdező kommentje:
#6. Olvasd el a kérdést. Látod? Nem arról beszélsz, mivel azzal kapcsolatban nincs tapasztalatod. Így nem tudsz válaszolni a kérdésemre, azaz offolsz. Így nevezik.
8/26 A kérdező kommentje:
"Melyik asztrológusnál voltál elemzésen és mennyibe került?" Ez a kérdés. Mivel nem tudsz válaszolni, csak offolsz.
Nekem eleve a kèrdès nem tetszik . Egyèbkent nincs hirdetve hogy ki asztrològus vagy mi. De mondjuk csomo asztrologus van youtubon mièrt nem keresel ràjuk . Ingyen megmondjàk.milyen èved lesz .
2020. okt. 13. 21:21
10/26 A kérdező kommentje:
De nem az a kérdés, hogy neked tetszik-e a kérdés.
Lehet, hogy téged ez meglep, de van ennek az oldalnak szabályzata és aszerint bizony tilos offolni. Olvasd el a szabályzatot.
További kérdések: