Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A bakok miért ennyire önfejűek?

A bakok miért ennyire önfejűek?

Figyelt kérdés

2020. okt. 2. 15:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Bak vagyok de senkire nem hallgatok. Csak az a jó amit én csinálok. Ha megkérek valakit hogy csinaljon meg nekem valamit tudom előre hogy el fogja bszni és nekem kell megcsinálni újra. Úgyhogy amint megkérek valakit valamire már megyek is és küldöm is el hogy én tudjam megcsinálni mert tudom hogy csak akkor lesz jó
2020. okt. 2. 21:01
 12/19 anonim válasza:
59%
én is bak vagyok és hasonló mint a 11-es xD
2020. okt. 2. 21:23
 13/19 anonim ***** válasza:
48%
Akkor ti nem bakok vagytok, hanem idióták.
2020. okt. 3. 06:28
 14/19 anonim ***** válasza:
35%

Azért mert bak és bak között is van ám különbség. A teljes képletet kell nézni. Az én párom bak férfi, makacs kitartó irányítani akar. Iszonyú szívós , dolgos remekül gyűjti a pénzt és a céljai érdekében hajt.

De nézni kell sok mást, mondjuk az ikrek aszcendenset ami néha fura mód a komolyságát jól befolyásolja.

Vagy a skorpió holdját...

Összetett dolog ez.

2020. okt. 3. 08:00
 15/19 anonim ***** válasza:
39%
Unalmasak már ezek a primitív bakos kérdések.
2020. okt. 3. 08:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekembernek és lustának ismerem őket, férfiakat és nőket egyaránt, ezért sokszor csak olyan párt választanak, akinek vagy jó fizetése vagy jó státusza van egy munkahelyen, nagyon fontos ezt tudni. Sokszor látom azt is, hogy nagyon jól játszák meg az érzelmeiket, nagyon jól előadják magukat minden embernek.
2020. okt. 3. 15:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Bak vagyok, és nem nagyon vagyok önfejű, mindig meghallgatom mások véleményét. Viszont miért van minden válaszoló lepontozva?
2020. okt. 3. 21:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Ismerek bakot. Makacs, önfejű. Csak az a jó, amit ő kigondol. Nem mondja ki de amit mi csinálunk az úgysem elég jó neki. Ha valamit akarsz tőle, ő annál inkább nem akarja. Ha erőlteted az ellenkezőjét csinálja, mert nem megtörhető. Mint egy rossz gyerek. Néha nagyon kiborító de amúgy humoros, kitartó, segítőkész stb. de biztos mindenkinek van sötét oldala.
2020. okt. 19. 17:18
 19/19 anonim válasza:

Sziasztok!

Ugyan már 3 hete nem írt ide senki, de hátha:

én is megismerkedtem valakivel, akivel az elején simán egymást követték a randik, de a cset sosem volt a erős oldala, 3 naponta, ha írt valamit, élőben viszont megnyílt. Többször mondott le utolsó pillanatban, vagy halasztott el találkozót, nyíltan rákérdeztem (nem bántva), hogy szeretne-e egyáltalán közelíteni vagy nem, ha nem, elfogadom, csak legyen őszinte. Kikérte magának, hogy erre vágyik csak igazán, hogy velem legyen és nagyon sajnálja.

Ezt miért csinálják szerintetek? Kicsit olyan egy lépést előre, kettőt hátra-feelingem van...

2020. nov. 7. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!