A bakok miért ennyire önfejűek?
Azért mert bak és bak között is van ám különbség. A teljes képletet kell nézni. Az én párom bak férfi, makacs kitartó irányítani akar. Iszonyú szívós , dolgos remekül gyűjti a pénzt és a céljai érdekében hajt.
De nézni kell sok mást, mondjuk az ikrek aszcendenset ami néha fura mód a komolyságát jól befolyásolja.
Vagy a skorpió holdját...
Összetett dolog ez.
Sziasztok!
Ugyan már 3 hete nem írt ide senki, de hátha:
én is megismerkedtem valakivel, akivel az elején simán egymást követték a randik, de a cset sosem volt a erős oldala, 3 naponta, ha írt valamit, élőben viszont megnyílt. Többször mondott le utolsó pillanatban, vagy halasztott el találkozót, nyíltan rákérdeztem (nem bántva), hogy szeretne-e egyáltalán közelíteni vagy nem, ha nem, elfogadom, csak legyen őszinte. Kikérte magának, hogy erre vágyik csak igazán, hogy velem legyen és nagyon sajnálja.
Ezt miért csinálják szerintetek? Kicsit olyan egy lépést előre, kettőt hátra-feelingem van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!