Akatsuki no Yona vagy Yona of the Dawn anime. Su-Wont miért hagyta hidegen , hogy Kan Tae-Jun önfejűen a hercegnő keresésére indult , majd miatta lezuhant ?
Figyelt kérdés
Persze tudom, hogy nem ő tehet róla.
Közben rájöttem , hogy azért nem érdekelte , mert nem szerelmes Yonába, hisz unokatestvérek.
Gondlom úgyis csak akadályt látott benne , hogy király lehessen.
Jól gondolom , hogy ezért ?
Amúgy meg érdekelne akik látták ezt az animét , a sárkányok közül ki a kedvencetek , és miért ?
2020. jún. 12. 17:36
1/3 A kérdező kommentje:
Ez az a rész mikor Hakkal tök az elején az erdőben bújdosnak miután kimenekültek a palotából majd közlik Kan Tae-Jun-al (a fickó aki erőszakoskodott vele az 1., 2., részben és Hak megállította), hogy megtalálták a hercegnőt. Majd harcba keverednek és Yona próbálja felhúzni Hakot a sziklaperemből de ehelyett lezuhannak a mélybe.
2020. jún. 12. 17:39
2/3 Arangolo válasza:
Szerette Yonát,de szerintem azért hagyta hidegen ez az eset, mert még mindig bosszút akart állni apjáért... De nem tudom ez lehet csakaz én véleményem ,:D Igen szerintem valamennyire jól gondolod. Sárkányok közül a(z):Kék a kedvencem szerintem, nemtudom miért , bár az aranyat is nagyon szeretem :) neked melyik a kedvenced?
3/3 A kérdező kommentje:
Közbe kiderűlt , hogy egyszerűen SuWhon nem vonzódik az unokatestverehez es ennyi.
Nekem Jeha zöldsárkany a kedvencem.
2020. dec. 9. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!