Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A deszcendensem bikában van ,...

A deszcendensem bikában van , hogy kell egy bika nőt meghódítani?:) 27f

Figyelt kérdés
2020. okt. 2. 12:09
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszi:)

20 as igen ezt olvastam , hogy szeretik az anyagi javakat a bikák.

Engem az nyűgöz le egy bikában , hogy érzékiek és szeretik az élet szépségét élvezni. Én nagyon távol állok ettől talán ezért várom , hogy valaki más legyen ilyen az életemben de sajnos nincs partnerem. Majd lesz remélem^^

Most ertem el arra a pontra , hogy túllépek magamon ezért is vagyok kíváncsi a bikákra eddig csak magammal voltam elfoglalva

Ideje meglátnom az élet szépségét

2020. okt. 2. 21:26
 22/24 D-Mano ***** válasza:

Bika a deszcendensed, így mindenképp Bika Napjegyű nővel kell összejönnöd...

🤦‍♂️🤦‍♂️

A Bika deszcendens párkapcsolat tekintetében azt jelenti, hogy az élettársad/ feleséged mindenképpen valami Bika jelleget fog tükrözni számodra vagy Bika jellegű dolgokba fog beleirányítani téged (nyilván nem tudatosan és nem szándékosan, hanem ez csak úgy így alakul).

Lehet pl. az adott nő mondjuk egy tipikus Mérleg vagy egy tipikus Rák vagy egy semmiben nem tipikus személyiség, és legtöbbször nem is Bika (Napjegyű) lesz; mert: a lényeg nem az, hogy ő milyen, hanem az, hogy neked személy szerint mit jelenít meg, és mit hoz ki belőled. Deszcendens alapján ez lesz a Bika jellegű nálad.

Valójában a helyzet még ennél is bonyolultabb: deszcendens elemzés tekintetében még nézni kell a deszc. fényszögeit, a VII. horoszkópház tartalmát és a deszc. urának helyzetét is. És most jön a legszörnyűbb hír: mint minden asztrológiai elemzés, úgy a deszcendens elemzése is, csak az egész radix elemzésének tükrében vizsgálható érdemben.

Mindebből nyilván következik, hogy eleddig semmi igazán használható választ nem kaptál a kérdésedre, ellenben hülyeségekkel megtelt a kommentszekciód. (És nem is érdemes várni érdemi válaszra ezen a fórumon.)

2020. okt. 3. 15:09
 23/24 anonim ***** válasza:
22, a kérdező a bika nőkről kérdezett, arra kapott választ. Hogy valójában rosszul kérdezett, arról nem a válaszadók tehetnek. :D
2020. okt. 3. 15:12
 24/24 A kérdező kommentje:
Hmm ez érdekes volt köszi 22es
2020. okt. 3. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!