A bika jegyűek mennyire haragtartó típusok? Belátják, ha tévedtek valamiben?
Figyelt kérdés
Tudom, ez az adott embertől függ, nem a horoszkóptól, de érdekel.
Néhány héttel ezelőtt akaratlanul megbántottam egy jó barátomat, szóval az ő fejében egy olyan kép van, ami egyáltalán nem úgy van, mint aminek látszik. Szeretném vele tisztázni. Amúgy bak vagyok.
2020. szept. 26. 14:37
1/5 WidowmakerButt válasza:
Az én apám bika, és nagyon önfejű tud lenni, sosem látja be, hogyha éppen ő hibázott.
2/5 anonim válasza:
Bika vagyok, és sohasem bocsátok meg. Nem mutatom, de aki olyat tesz, az végleg elveszti a bizalmamat.
3/5 anonim válasza:
Oké, akkor jön a kivétel. DUM DUM DUM...
Bika vagyok és a haragom kb. 5 percig tart, könnyen megbocsátok, ha nem súlyos dolog. A megcsalást pl. nem tolerálom, de ahhoz szerintem nem kell bikának lenni, hogy ne tetsszen. :P Amúgy kompromisszum-kész vagyok és szeretem a konstruktív vitákat, míg nem veszekedésbe és mocskolódásba megy át, hiszen előbbiből is tudunk fejlődni. :)
4/5 anonim válasza:
Nagyon nehezen. De a kapcsolat már nem lesz a régi. A 3 lépés távolság megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!