Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Biztosan jó az, ha szűz a...

Biztosan jó az, ha szűz a barátnőm miközben én egy bika vagyok?

Figyelt kérdés

2020. szept. 10. 23:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Gondolom fiu irta a kerdest, szerintem teljesen jo parositas.

2 fele szuz ismerosom van:

Az egyik oszinte, nem haragtarto, tudja mikor kell hallgatni, szorgalmas,megfigyeli a dolgokat es nagyon okos is, bar a telefonba mindig ordibalXD

A masik egy szajha(sorry nem engedi az r betus szot, eddig szerintem az osszes pasijat megcsalta(ha nem mindet, de 3-4et igen), o is tud jofej lenno, bar baromi ketszinu, viszont ha megkerem valamire tenyleg oszinten segit, bar elegge jatszik a pasikkal, de kajak mintha a babjai lennenek.

Szoval ez a 2 eleg ellentetes velemeny a szuzekrol.

en pl tipikusan a Bikakhoz vonzodom valamiertXD, szerintem eleg energikusak, nagyszajuak, bar hajlamosak eltulozni a dolgokat neha, ja es 6 ismerosom bika es mindegyik nagyon jol nez ki, szoval nem tom mivan

De egyebkent az aszcendens neha jobban szamit(van aszcendens kalkulator neten, szuletesi datum hely ido percre pontosan) ja es a holdjeggyel is erdemes tisztaba lenni.

2020. szept. 10. 23:51
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

Erre a párosra azt szokták mondani, hogy vagy örökre szóló kapcsolat, vagy tönkreteszik egymást.

Mi ugyanígy vagyunk, csak fordítva.

2020. szept. 10. 23:53
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha tényleg bika lennél, már nem lenne szűz a barátnőd.
2020. szept. 11. 00:47
 4/9 anonim ***** válasza:
31%

Csak voltál bika.

Ha még szűz a barátnőd, akkor herélt vagy.

2020. szept. 11. 07:07
 5/9 A kérdező kommentje:

Lány vagyok!!! A barátnőm is lány! Legjobb barátnők vagyunk az iskolában!

Értelmes válaszokat várok, aki hülyeséget ír vagy nem a kérdésre válaszol le fogom pontozni!!

2020. szept. 11. 08:14
 6/9 anonim ***** válasza:
94%

Pontozz le. Azt a mindenit. Nem az oviban vagyunk, hogy érdekeljen.

Egyébként az asztrológia közel sem csak annyiból áll, hogy ki melyik hónapban született. Mintha egy torta teceptjéhez csak a krémet adnád meg.

2020. szept. 11. 08:49
 7/9 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Ismertem szuz-bika bff parost, es ok tenyleg nagyon jol kijottek, szoval szerintem good🤷🏼‍♀️

2020. szept. 11. 09:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogy vársz értelmes választ egy ostoba kérdésre? :D Nem horoszkóptól függ hogy kik alkotnak jó párost mert a horoszkóp az ég világon semmit sem befolyásol
2020. szept. 11. 18:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Sziaa nekem gimiben volt két ismerősöm, akik mindketten Bakok voltak, de az egyiküknek Szűz holdja volt a másiknak Bika. Alapvetően jól elvoltak, sokat nevettek, hülyéskedtek együtt, de a Bika holdjegyű mintha jobban ragaszkodott volna a Szűz holdjegyűhöz és volt, hogy a Szűz holdjegyű kiosztotta a Bika holdjegyűt. Olyasmit mondott neki, hogy ő nem ér rá egész nap vele foglalkozni, mert vannak elfoglaltságai és nem otthon mereszti a p**áját egész nap és ül a laptop előtt, mint a Bika holdjegyű.
2020. szept. 13. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!