Biztosan jó az, ha szűz a barátnőm miközben én egy bika vagyok?
Gondolom fiu irta a kerdest, szerintem teljesen jo parositas.
2 fele szuz ismerosom van:
Az egyik oszinte, nem haragtarto, tudja mikor kell hallgatni, szorgalmas,megfigyeli a dolgokat es nagyon okos is, bar a telefonba mindig ordibalXD
A masik egy szajha(sorry nem engedi az r betus szot, eddig szerintem az osszes pasijat megcsalta(ha nem mindet, de 3-4et igen), o is tud jofej lenno, bar baromi ketszinu, viszont ha megkerem valamire tenyleg oszinten segit, bar elegge jatszik a pasikkal, de kajak mintha a babjai lennenek.
Szoval ez a 2 eleg ellentetes velemeny a szuzekrol.
en pl tipikusan a Bikakhoz vonzodom valamiertXD, szerintem eleg energikusak, nagyszajuak, bar hajlamosak eltulozni a dolgokat neha, ja es 6 ismerosom bika es mindegyik nagyon jol nez ki, szoval nem tom mivan
De egyebkent az aszcendens neha jobban szamit(van aszcendens kalkulator neten, szuletesi datum hely ido percre pontosan) ja es a holdjeggyel is erdemes tisztaba lenni.
Erre a párosra azt szokták mondani, hogy vagy örökre szóló kapcsolat, vagy tönkreteszik egymást.
Mi ugyanígy vagyunk, csak fordítva.
Csak voltál bika.
Ha még szűz a barátnőd, akkor herélt vagy.
Lány vagyok!!! A barátnőm is lány! Legjobb barátnők vagyunk az iskolában!
Értelmes válaszokat várok, aki hülyeséget ír vagy nem a kérdésre válaszol le fogom pontozni!!
Pontozz le. Azt a mindenit. Nem az oviban vagyunk, hogy érdekeljen.
Egyébként az asztrológia közel sem csak annyiból áll, hogy ki melyik hónapban született. Mintha egy torta teceptjéhez csak a krémet adnád meg.
#1 vagyok
Ismertem szuz-bika bff parost, es ok tenyleg nagyon jol kijottek, szoval szerintem good🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!