Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A deszcendensem bikában van ,...

A deszcendensem bikában van , hogy kell egy bika nőt meghódítani?:) 27f

Figyelt kérdés
2020. okt. 2. 12:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
10: na, hát erről van szó. A horoszkóp is pont ilyen dolgokat állít, amit mindenki magára tud venni szinte. Pont ezért hisznek benne annyian, holott csak vaktában lövöldöz az általánosításokkal. Forer-hatásnak nevezik a jelenséget.
2020. okt. 2. 14:02
 12/24 anonim ***** válasza:
De én irtam 10-es én nem általánosítottam csak leirtam bika nőként egy két tulajdonságomat de van bőven ezen kívül is.
2020. okt. 2. 14:10
 13/24 anonim ***** válasza:
65%

11, azért nem minden esetben igaz, én "tipikus bika" vagyok (nem azonos a korábbi válaszolóval), nem tudnám minden jegy tulajdonságait magamra venni. :D

De a bikás jellemzésekből nagyon sok igaz rám, annak ellenére is, hogy nem vagyok az a típus, aki bújja a heti jóslatokat.

Egyébként a nehezen bízik bullshit esetemben extrán igaz. Párommal öt évig(!) kerülgettük egymást távoli ismerősökként. Viszont együtt vagyunk azóta ugyanennyi ideje, foggal-körömmel ragaszkodom akkor is, ha mások azt mondják, hogy hülye vagyok.

2020. okt. 2. 14:12
 14/24 anonim ***** válasza:
13-as én is ilyen vagyok a nehezen bízik bullhit nálam is extrán igaz. Amugy milyen erdekes hogy a bullshit elso tagja szinten bika bull. 🙂
2020. okt. 2. 14:20
 15/24 anonim ***** válasza:
Én vagyok az első bika válaszoló 14-es válaszommal reagáltam a 13-as válaszára.
2020. okt. 2. 14:21
 16/24 anonim ***** válasza:
*bullshit
2020. okt. 2. 14:21
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek akkor egy főzőkurzuson jó esélyem lehet
2020. okt. 2. 15:31
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
A bika hím állat, próbálkozz a tehénnél.
2020. okt. 2. 15:42
 19/24 anonim ***** válasza:
17-es elképzelhető
2020. okt. 2. 16:01
 20/24 anonim ***** válasza:

Nekem bika az aszcendensem,

Szeretem a biztonsagot - mind erzelmi es anyagi teren

Ezt kifejtve, nem megyek bele tisztazatlan kapcsolatokba(se nem leszek 3. Se nem leszek dugo pajti), igenyem van a biztonsagra es szeretek birtokolni anyagiak teren is ez jatszik, szamomra egy ferfi egy kor utan igen mutasson fel vmit attol lesz ferfi. (En ugyannyit varok el mint amennyit en is feltudok mutatni igen. Sajat lakas sajat auto stb.)

Eleg onallo vagyok es nem igenylek a hetkoznapokban tul sok pesztrat de azt elvarom, hogy foglalkozzon es torodjon velem: Hallgasson meg, beszelgessen velem, foglalkozzon velem ha szabadideje megengedi vagy csinaljon. Tolem ugyanezt meg fogja kapni.

Eleg akaratos vagyok, es sokaig ragaszkodok akar a szarhoz is ha korabban viszont az jo volt. (de ha nem egy perc alatt eltunok barki eletebol)

Megadom a ferfinek jaro tiszteletet ha ferfikent viselkedik mert en izig verig no vagyok ,nem hiszek a feminizmusban sem ilyesmiben. (Ergo a kukat soha nem fogom kivinni ;):D)

Ha szorakozni megyek vagy kikapcsolodni csak ugy megyek ha meg is adom a modjat, mas kulonben nem.

Nem tudom meg mit mondhatnek.

2020. okt. 2. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!