Hogyan uralkodjak az érzelmeimen, ha a holdjegyem a Rákban van?
Ha mélyen hiszel abban, hogy a Rák jegyűeknek ilyennek kell lenni, te magad generálod az ennek a hitednek megfelelő viselkedést.
.
Légy tudatos, uralkodj a benned rejlő Rákon! Írhatnám: zavarjad a rákba.)
A csillagjegyekhez rendelt tulajdonságok nem 'kényszer-szülte', hanem az emberek akaratlagos hozzárendelése.
.
(Ha meghatározó és kényszerítő lenne az adott tulajdonság/tulajdonságok összessége, akkor nem lehetne ennyiféle horoszkóp, - és a 'Rák' az aztékoknál, majáknál, a kínaiaknál - hogy alegismertebbet soroljam fel - is 'Rák' lenne.)
.
Az érzelmeken uralkodáshoz nem belenyugvás, hanem akarat kell.
Ez pedig egyedül tőled függ, csak rajtad múlik.
Gondolj arra, hogy te különleges Rák vagy, akin nem uralkodhatnak érzelmei, hiszen te tudod, a különleges emberek nem a "tizenkettő egy tucat" tagjai!
Ne vedd fel a sértést akaratoddal kűdjed le eddigi reakcióidat, nevess rajtuk - és akkor a sértő fogja kényelmetlenül érezni magát.
Az sem baj, ha mások érzéketlennek tartanak, mert szemükben inkább az légy, mint 'az a sírós, akit bármikor meg lehet ríkatni'!
.
"ez ilyen ösztönös reakcióként jön nálam."
Az emberi lénynek megadatott a tudatosság, ahhoz pedig hozzátartozik, hogy uralkoni tudjon ösztönein.
Csak rajtad áll!
"ez ilyen ösztönös reakcióként jön nálam." Akkor térj át a tudatosságra!!!! Korod? Nemed?
"De nekem csak a holdjegyem (és az aszcendensem) Rák." Az ilyen hülyeségekröl meg sürgösen szokj le! Te tényleg elhiszed, ha egy héttel elöbb (vagy késöbb) születtél volna meg akkor te lennél az élet császára?
Pont a holdjegyed lesz az egyik leghangsulyosabb jegyed a horoszkopodban mert az mutatja meg az erzelmi vilagodat... a bak az csak napjegy az egyfajta “egot” fog megmutatni, az aszcendens peidg a kulsosegeket fogja befolyasolni ha hangsulyos.
Nekem oroszlan a holdjegyem, en imadom, es oroszlan merkurral eleg konnyen megtalalom a hangot a szam es a lelkem kozt 😂
Probalj meg finomitani a rak jegy szelsoseges tulajdonsagai kozott, egyik sem jo vagy rossz jegy, mindegyiknek megvan a maga rossz oldala. Szerintem osszessegeben a rak jegy vagy a holdjegy egy nagyon jo jegy, szenvedelyes vagy, erzekeny vagy masok mozganataira, empatikus ugyanakkor meg epp nem billensz at a martir szerepben(a halakkal ellentetben), de probalj figyelni arra hogy a negy fal kozt ne vedd fel ezt a fonokosdit ha a falakon kivul pedig egy beszari nyuszi vagy. :) (En magamon korabban az arroganciat, es az iranyitasra valo torekvest vettem eszre. Az arroganciat sikerult mersekelnem a hetkoznapi kommunikaciomban, na az iranyitast nem valoszinu hogy valaha elfogom engedni, annak ellenere h no vagyok es hapsiknal nem epp szerencses mikor nagyobb a tokom mint neki:) es sajnos meg is kapom sokszor a paromtol hogy fussunk neki a gondomnak sokadjara mert nem epp abban a hangnemben sikerult vele ezt kozolnom😂 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!