Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » 31 éves férjem összeköltözött...

31 éves férjem összeköltözött egy 10 évvel fiatalabb Anyukaval. Férjem Skorpió...Rák nő van esely egyutt maradnak?

Figyelt kérdés
Ez mi naluk?

#Mi van náluk?
2020. szept. 28. 08:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20: Nem, ez itt a sötét középkor. Annyi fejlődés tapasztalható, hogy ezek az emberek alapszinten megtanultak írni és olvasni, de nagy arányban funkcionális analfabéták. Úgy általában az ezotéria rovatra ez jellemző, de van pár okosabb, aki kritikus gondolkodásúnak vallja magát, de ugyanúgy a csillagképekről beszél :D
2020. okt. 2. 13:35
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Én csak azt nem értem hogy ide direkt járnak emberek poenkodni? Szidtok egy témát egy topicot meg elbal***odjátok a kérdést és azt hiszitek fuuu na ez az milyen okos vagyok jól odamomdtam.

Érdekes. Én nem járok fel olyan oldalakra forumokra aminek a témájával nem értek egyet és nem hiszek benne és f**gnak tartom.

Itt gyakori viszont sportot űznek ebből emberek annyira ráérnek 😃😘🤣

2020. okt. 2. 20:49
 23/25 veterán vas ***** válasza:
78%

#22!

Maradjunk annyiban, hogy a Te válaszoddal sem jut előbbre a kérdező.

Szóval tök mindegy, hogy melyik oldalon állsz, ha nem a kérdésre válaszolsz.

2020. okt. 3. 17:43
 24/25 anonim ***** válasza:

Kedves 23-as! Tévedsz!

Maradjunk annyiban hogy már válaszoltam neki én voltam a 18 As válaszadó is. Tehát válaszoltam a kérdésre :)

Csak nem bírtam megállni hogy ne kommenteljek újra és kifejtsem mennyire idegesítőek ezek az egyének akik direkt állnak bele másokba. :)))))

2020. okt. 3. 23:20
 25/25 anonim ***** válasza:
Mária gyere le...fhúúú
2020. okt. 4. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!