Mikor kell együtt legyünk az urammal akkor, ha azt szeretnénk, hogy a baba oroszlán havában szülessék?
Nem mindenki egyforma, természetesen. Az oroszlánok közt is van félresikerültebb példa, mint láthatjuk.
De ugye mindenre van kivétel.Én arról beszéltem, hogy általában egy bizonyos ráta jobban kijön mint mondjuk egy skorpió vagy egy szűz.
bakker, meg xd valószínüleg egy ideges 15 éves vagy. Vagy 12 . Fene tudja.
Éljen az anonímitása ennek a csodálatos oldalnak.
Amikor valaki aki nem tud elvégezni egy szimpla kivonást óvodásnak hív valaki mást. Na az az irónia :D
Bármennyire véded az állításodat mert semmi logikusat nem mondasz. Lehet hogy neked az ismerőseid közül több van oroszlán aivel jobban kijössz de ez nem azt jelenti hogy a te jegyed általánosságban jobban kijön az oroszlánokkal. Ez csak te vagy, és ennek is nagyon sok oka lehet hogy miért. Ahelyett hogy makacsul kitartasz a hülyeség mellett annak ellenére hogy te sem tudod alátámasztani az igazad, miért nem használod az agyad és próbálsz meg gondlkozni a témán vagy legalább elgondolkozz azon hogy lehet hogy nincs igazad?
Ki mondta, hogy nem tudok elvégezni valamit.
Ez az oldal erre van kitalálva, ha nem tetszik ,kalap kabát!
Két teljesen normálissal beszélget egy idióta. Xd Amúgy meg imádom az ilyen röntgenszemű fotelharcosokat, akik nem csak a nemem, de a korom is tudják így a gépen keresztül. Kár, hogy egyik sem talált...
És szerintem nem én vagyok félresikerül. Csak azon imádkozom, hogy ilyen pszichotyúknak semmilyen gyereke se legyen, mert hülyéből már több van, mint elégséges. Xd
2-en vagyunk. Te mondtad hogy nem tudod elvégezni azzal hogy gondolkodás vagy akár számológép használata helyett feltetted ezt a nagyon okos kérdést.
Nemes gróf oroszlán :D Igen köztudott hogy minden oroszlán tökéletes. Okosak, ügyesek, kedvesek stb. Kivétel nincs mert hát oroszlán a csillagjegyük miért és lennének másmilyenek? Elárulom az ember szemályisége attól függ hogyan nevelik, milyen emberek veszik körül, kikkel barátkozik, milyen események történnek vele élete során stb.
Tegyük fel megszületik a gyereked és oroszlán jegye lesz. Mi van ha rossz társaságba keveredik? Mi van ha elrontjátok a nevelést (ami elég valószínű tekintve az inteligenciádat) ? Nem feltétlenül lesz jó a kapcsolatod vele hiába oroszlán. Azért mert nem ezen múlik.
Uhum. Tehát ketten. Az egyik egy xd-s 12 éves troll a másik egy ideges 15 - 16 éves fotelfilozófus.
Egyre jobb...
Mondom én, hogy a tudomány új szintje ez, hogy "tudod" hány éves vagyok. Mindegy, nem vitatkozom veled, mert láthatóan csőlátású, korlátolt elméjű egyén vagy, aki akkor is megy az úton, ha mindenki szembemegy vele.
Tényleg komolyan mondom, - most már gúnyolódni sincs kedvem, mert ez szánni való -, hogy ne ragaszkodj annyira a csillagjegyekhez és inkább csak szeresd a gyereked, ha lesz. Sose érezze, hogy nem fogadják el, ennyi..
100%-os garancia az életben semmire sincs, mert kosnak "vártak", bika lettem oroszlán aszcendenssel. Ennyi. XD Késtem. És simán késhet, vagy jöhet előbb a te babád is. Szóval a hülyeségedtől inkább szabadulj meg meg az előítéleteidtől, mert itt bukott ki, hogy nem jössz ki jól azzal MINDIG, akinek ebben a jegyben dominánsan áll egy bolygója. (Igen, az aszcendens egy olyan fontosabb dolog.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!