Mikor kell együtt legyünk az urammal akkor, ha azt szeretnénk, hogy a baba oroszlán havában szülessék?
Figyelt kérdés
2020. szept. 3. 13:19
11/34 A kérdező kommentje:
na erről van szó! tehát nem is 9 hónapot kell levonni, mint ahogy valaki írta.
2020. szept. 4. 08:13
12/34 anonim válasza:
Úristen általánossában írtam mert az a normál. De a heteket sem túl nehéz visszaszámolni tehát ez nem változtat azon hogy mennyire szimpla dologra kérdeztél rá. Általános első osztályos szintje ez, így tényleg nem lenne tanácsos gyereket vállalnod. Ha a kivonás nem megy akkor a gyerekneveléssel hogy boldogulnál?
13/34 anonim válasza:
Nem hülyeséget kérdezett. Az egy dolog hogy a horoszkópoknak nincs jelentősége, de ahhoz, hogy visszaszámoljon, a terhesség valós időtartamát kell kivonnia, ami nem pontosan 9 hónap. A visszaszámolt időtartamon belül viszont érdemes az ovulációt is ismerni, erre létezik teszt. Majd ha nagyjából összejött a dolog, program császárral tetszőleges napon kivehető a gyerek, hogy ne cssszanak ki az oroszlán havból. DE MINEK???
14/34 A kérdező kommentje:
azért, mert megjártam.
a szüleim olyan csillagjegyúek voltak amik nem pásszoltak velem és a fél életem elb.szták.
2020. szept. 4. 20:55
15/34 anonim válasza:
Semmi köze ennek a horoszkóphoz. Azért rontották el a fél életed mert nem voltak jó szülők ennyi. Ők fogták a rossz nevelést a horoszkópra vagy ezt te agyaltad ki a fejedben?
16/34 A kérdező kommentje:
Én
Érdekesség képpen olyan rokonokkal akikkel passzol a horoszkopom jol kijovok.
2020. szept. 5. 14:31
17/34 anonim válasza:
És csak ez alapján te elhiszed hogy a horoszkópnak van köze hozzá. Az igen. Nézz meg 100 embert akinek a jegyével elméletben jól kijössz és meglátod hogy nem fogod mind a 100-at kedvelni mivel 100 különböző személyiségű emberrel lesz dolgod. És ez fordítva is igaz ha 100 emberről beszélünk akikkel elvileg nem kéne jól kijönnöd: köztük is lesz olyan akivel jól ki fogsz. 1-2 példa alapján általánosítani és szabályszerűséget levonni elég baromság már ne haragudj.
18/34 anonim válasza:
17-es, ezt én is mondtam neki, de törölte az üzijeimet, pedig ja... oroszlán aszcendensem van. Szóval nincs rá garancia, hogy jól kijön az áhított oroszlánjával. XD
19/34 A kérdező kommentje:
Feltéve ha nem valami 12 eves ovodas Jon ide xdzni
2020. szept. 5. 19:33
20/34 anonim válasza:
Megnyugtatlak, szerintem idősebb vagyok nálad. Agyilag legalábbis biztosan, hiszen láthatod, nem mindenki egyforma egy csillagjegyen belül, kérdező. Így az oroszlán nem garancia arra, hogy jól jössz ki vele. Miért nem? Azért bakker, mert nem csak ezen múlik, hanem ha már horoszkópozol, akkor teljes születési kép kéne. Mondjuk. Azért. Egy napjegy nem váltja meg a világot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!