Hogy adhat ki valaki ekkora szennyet a kezei közül?
Figyelt kérdés
Eddig sem volt túl sok komoly cikk a témában de ez valami röhejes
(Nem, amúgy nem vagyok bak)
2020. aug. 27. 11:53
1/8 anonim válasza:
Nem mindegy mit kamuzik? Ez az egész ezoterikus izé egy baromság, agyhalottaknak.
2/8 anonim válasza:
"Rettegj, ha ez a csillagjegyed: ő az, akit senki sem kedvel igazán"
Hű én bak vagyok és rettegek. Mindenki útál, lepontoz. Depis vagyok emiatt nagyon. Mindjárt felpattintom az ereimet
3/8 anonim válasza:
Az egész horoszkóp egy adag szar!
5/8 anonim válasza:
Csodás. :D Nem elég baj, hogy valaki hisz ebben a sz@rságban, hanem még ez alapján utál elvből embereket.
6/8 anonim válasza:
Pedig van benne valami de nem abban, hogy senki nem kedveli őket és rettegjenek, ez wtf. A bak tényleg nagyon zárkózott jegy ezt tapasztaltam is de szerintem egyrészt ez nem igaz az összesre, másrészt azért vannak racionális beállítottságú emberek a világon egy jó páran akikkel megtalálhatja a közös hangot az aki ilyen pl általában a szűz jegyű emberek is hasonlóak.
7/8 anonim válasza:
Pedig sok igazság van benne. Bakkal élek együtt.
8/8 anonim válasza:
Van benne igazság, a bakok élete tele van harccal és magánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!