A halakban megvan minden?
Figyelt kérdés
A kört a halak zárja, benne megvan minden, egybeöntve?2020. aug. 17. 19:46
1/30 anonim válasza:
Nincsen. A kör zárójaként a halál szimbóluma, a kos az újjászületés, ő a gyermek. De attól még mindegyikből hiányzik valami. Inkább csak a halak szellemibb síkon él, mintsem földin. Illetve hajlamos elvileg depresszióra, függőségekre.
2/30 anonim válasza:
Kitalálom xd vagy a chrussod hal vagy te.
3/30 A kérdező kommentje:
Én igen.
2020. aug. 17. 21:02
4/30 anonim válasza:
És úgy érzed, megvan benned minden? Mert akkor taníts mester, ugyanis ilyen ember nincsen! :D
5/30 A kérdező kommentje:
Tya, veled sokszor összeakadunk, egy egyéniség vagy:)
Érzelmek, fantázia vilagaban szerintem a halak az úr.
2020. aug. 17. 21:13
6/30 anonim válasza:
Horoszkóp alapján próbálják sokan az egekbe emelni. Különlegesnek akarják érezni maguk ami nem is gond. De ez a horoszkóp alapján a buta általánosítás zavar főként. Főleg múlló vagy változó dologban mint pl a fantázia vagy az érzelmek.
7/30 anonim válasza:
5-ös, mit mondhatnék? Ez igaz. :P Megjelenek mindenhol, ahol kifejthetem magvas, mélyenszántó gondolataim. Tény, hogy a halak elég érzelmes, bár a rákra is jellemző ez a tulajdonság.
8/30 anonim válasza:
Jó. Csak azért is idetrollkodok. Horoszkopot is emberek irjakxd
9/30 anonim válasza:
8-as, a kis vicces provokátor. :P Nincs harag. Amúgy elsőre igen, ha leragadsz a Blikk meg Kiskegyed szintű tákolmányoknál. Azért van ennek egy magasabb szintje is, de azt asztrológiának hívják. ;)
10/30 anonim válasza:
Tya77 nem olvasok divatlapos szennyt.
Hiába írod hogy provokátor vagyok de így van. Emberek írják ugyanúgy. Galillei készithette el az első darabokat pénzszükség hiányában. Az előkelő uraknak meg bejött a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!