Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ha egy skorpió srác minden...

Ha egy skorpió srác minden fórumon (face, insta , teloszám) letilt akkor ennyire utál és megharagudott rám?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy skorpió sráccal(24) én halak vagyok. Viszont a talink nem sült el túl jól, én próbáltam megbeszélni vele utána a dolgokat erre se szó se beszéd letilt. Nagyon bejöttünk egymásnak, de sajnos ellentmondtam neki több dologban is. Ez ekkora bűn, hogy eltűnjön? Fontos voltam valamennyire neki, a talin ezt éreztem. Utánam még ismerkedett egy csajjal, aki jól átverte az meg a mai napig ismerőse. Én elég sokszor a kedvében jártam, de volt pár dolog ami nem tetszett benne és ezt mondtam csak el neki.
2020. aug. 17. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem foglalkoznék vele a helyedben. Ha letiltott, akkor nyilván nem akar veled semmiféle kommunikációt a továbbiakban, tökmindegy, hogy miért. Felejtsd el!
2020. aug. 17. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
igy van, eső után köpönyeg...irjam tovább ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel...továbbis van irjam még?
2020. aug. 17. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

hogyan fugg ez ossze azzal, hogy skorpio?

egy randin, meg a parkapcsolatban (is) ketton all a vasar. Lehet hogy sertodekenyebb az atlagnal vagy kevesbe kompromisszumkesz, de lehet hogy te beszeltel valami egbekialto hulyeseget (pl. itt van mindjart ez a horoszkopos ize), aztan ugy volt vele hogy jobb a bekesseg, nem kell neki ezos baratno.

2020. aug. 17. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:
53%
Hát gerince nincs az biztos, szerintem örülj neki, hogy megszabadultál tőle. Halak/f
2020. aug. 17. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!