Skorpiók és skorpió aszcendensűek! Kínlódtok a hajatokkal? Sosem áll jól? Boglya?
Kicsit. Nehezen tudok sokáig egy sampont használni, mert egy idő után egyikkel sem marad olyan a hajam, amilyennek akarom.
Vastagszálú a hajam, frissen mosva dús, fényes, de kb mosás utáni 3. nap lapos a hajam.
Nagyon hullik is, kb vedlek mint a macskák tavasszal.
De cserébe a homlokomon felett és a tarkómnál nőnek a babahajszálak, ami kissé idegesít.
Időszakonként változik, hh szeretem hordani a hajam. Volt, hogy hónapokig csak konty a voltam képes utcára lépni, mert szerintem az állt jól. Most meg rosszul érzem magam, ha alváson kívül bárhova kontyolt hajjal megyek.
Skorpió aszc.
De egyébként a haj inkább genetika kérdése😅
Azt hallottam, hogy a skorpiók kínlódni szoktak a hajukkal. Kíváncsi voltam, hogy így van-e.
Skorpió vagyok én is - és mindig az agyamra megy a hajam.
Ha hagyom természetesen, úgy áll, ahogy akar. Hullámos-göndör. Nyirkos időben képes annyi irányba állni, ahány hajszál van.
Nagymamám mindig mondta, hogy ne tupírozzam be. Csakhogy sosem tupíroztam. 😉
Konty, csuri, rövid, hosszú - mindegyikkel kínlódom.
Látom, azért vannak sorstársak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!