Igaz legtöbb Bak Rákkal jön össze?
Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 19:42
2/9 anonim válasza:
Egy ilyet sem ismerek, pedig sok bak barátom van. Sosem jártak rákokkal. :P
3/9 Kerdesekkel teli válasza:
Csak ugy megnyitottam ezt a kerdest, igy bakkent, aztan gondolkoztam, es rajottem arra, hogy en igazabol eddig csak rak csillagjegyu ferfiakkal foglalkoztam, erdekes😄
4/9 anonim válasza:
Szerintem meg kur.va mindegy kinek mi a horoszkopja.
5/9 anonim válasza:
Nem. A legtöbb bak bikával vagy szűzzel jön össze.
6/9 anonim válasza:
5-ös, watt? :D Az én bak barátnőm 4,5 évig egy vízöntővel volt, a másik bak barinőm meg szintén bakkal meg oroszlánnal. Utóbbira volt még egy példa. :O Szóval ez most meglepett, mert ilyet nem ismerek egy darabot sem. :P
7/9 anonim válasza:
Szerintem a Bak kossal gyakoribb.
8/9 anonim válasza:
En is megerositenem a bak szuz bak bika parost! De igen lattam kosokkal is oket de nem hazassagban!
En ismertem/ismerek bakokat de vhogy sosem lepett tul egyikonk sem egy hatart amibol barki fantaziat generalhatott volna! Ez epp eleg arulkodo :)
Rak/bika aszc
9/9 anonim válasza:
Nahát, mik nem vannak. :D Pedig bika vagyok és sosem volt bak párom, de még csak bak fiú ismerősöm sem. Inkább skorpió, de abból egy kisebb hadsereg, meg oroszlán, vízöntő, ilyesmi. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!