Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Legtöbb Rák mennyire valagatos...

Legtöbb Rák mennyire valagatos szerelemben? Csak olyan kell neki tiszteljen és legyen türelmes hozzá?

Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Én már úgy vagyok vele, hogy a nő csak ember legyen, csak már lenne valakim...
2020. aug. 9. 11:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne csillagjegy alapján próbáld be kategorizálni adolgokat
2020. aug. 9. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, szóval jöhetnek a rák jegyű nők tulajdonságaik, illetve hogy tulajdonságaiban milyen férfit akarnak ?
2020. aug. 9. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én aki rák nőket ismertem, mind ordas nagy ribizlik voltak, nem válogatnak túlzottan.
2020. aug. 10. 18:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljesen kiszámíthatatlan jegy. Egyszer fent egyszer lent. :) Állandó hangulat ingadozás. Türelem kell, a korlatozast, erőszakot utalja, szereti ha szabadon mozoghat. Nem felejt minden részletet képes megegyezni évek múltán eszébe jut, a múltban él. Lelkis, empatikus jegy. Szeret zsarnokoskodni, néha manipulal, gyűlöli ha nem veszik komolyan. Csak olyan társ való hozzá aki ki tudja az állandó érzelmi hullámvasútból zokkenteni, kellő humora van és nagyon figyelmes.
2020. aug. 10. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Elég szélsőséges, sertodekeny, kiismeeheretlen. Remélem segítettem. :) (előző voltam)
2020. aug. 10. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!