2Kos összeillik szerelemben?
Figyelt kérdés
elèg jól megértjük egymàst,csak vannak közös tulajdonsàg pl. nem engedünk és néha ez gond ki megoldodik.
Nagy baj ez hogy azonos a horoszkopunk?
2014. szept. 23. 21:24
1/7 anonim válasza:
ó,elsőre azt olvastam '2FOS'
ezért kattintottam.
2/7 anonim válasza:
Az a baj, ha egyébként jól elvagytok, és ilyen hülyeségeket gondolkozol. Ha azt mondannánk, nem illenek össze, szakítanál?
3/7 Ozmium42 válasza:
A kos hím, nem illenek össze, kivéve ha homoszexuálisok.
4/7 anonim válasza:
Ismerek ilyen párost, viszont nagyon indulatos mindkettő. A szexben lehet, hogy hihetetlen jók, de együtt élni velük nem könnyű, az biztos :P
5/7 anonim válasza:
Én is kos vagyok. Nem hiszem, hogy működne a kapcsolat egy kos lánnyal. A szexet viszont kipróbálnám. :)
6/7 A kérdező kommentje:
a szex az remek. De amúgy minden màs nem könnyű XD
Ja és nem azért írtam h szakítani akarok csak kiváncsisàgtól vagy vmi tanács
2014. szept. 24. 13:58
7/7 anonim válasza:
Én és férjem is kos, 3nap van a születésnapunk között.
Nagyon jól megvagyunk, és igazából riták a viták. Férjem inkább sértődős, ha valami nem tetszik neki- inkább magába zárkózik. De már megtanultam bánni vele! :) Egyikünk sem túl makacs vagy az a tipikus "fejjel megyek a falnak kos". 10éve együtt vagyunk, 8éve házasságban és 3kisgyerekünk van. Jól működünk- úgy gondolom! :)
Kitartást nektek is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!